Derby in haine noi!

Publicat in Sport 25 Septembrie 2019 1485 ori
Google+ WhatsApp
Derby in haine noi!

Astăzi, de la ora 21.20, pe terenul 1 al Bazei Sportive Kiru Sport Ploiești o sa aiba loc derby-ul etapei cu numarul 4 al Ligii A de Minifotbal din Prahova. In prim plan vor fi campioana LMF Prahova 2018-2019, Chedra Tax si câștigătoarea Cupei LMF Prahova 2018- 2019, MFC Ploiesti, în prezent ocupantele locurilor 1 si 2, cu maxim de puncte.

MFC Ploiesti vine după victorii cu echipe incomode precum Clarf United, X Squad Sporting Aricesti sau Top Valea Doftanei, obtinand 9 puncte din tot atea posibile si avand un golaveraj de 19 goluri marcate si 10 goluri primite, avand cel mai bun atac. De cealalta parte, Chedra Tax a obtinut maximul de puncte dupa primele 3 etape, insa a intalnit adversari cu pretentii la podium precum Petrolul 95, Ader Ploiesti sau Sportul Studentesc, avand totodata un golaveraj de 18 goluri marcate si 5 goluri primite.

Astfel, dupa doar 3 etape se preconizeaza un duel interesant intre cea mai bună aparare si cel mai bun atac al campionatului. Incepand cu etapa a patra a Ligii A de Minifotbal, MFC Ploiesti va imbraca un nou rand de echipamente marca Joma, oferite de Tucano Coffe Romania. Tucano se alatura proiectului MFC Ploiesti intr-un moment important pentru galben-negrii si anume intrarea in al saselea an de activitate de la infiintarea echipei.

Tucano Coffe a ales sa-si asocieze numele cu MFC Ploiesti deoarece aceasta este castigatoarea Cupei LMF Prahova editia 2018 si 2019 si participantă la Cupa României de la Sibiu 2018 si Bacău 2019, avand prestatii bune atat la nivel local cat si la nivel national.

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.