Bronz balcanic după lupta cu turcul

Publicat in Sport 23 Septembrie 2019 588 ori
Google+ WhatsApp
Bronz balcanic după lupta cu turcul
Bronz balcanic după lupta cu turcul

Secţia de judo a CSM Ploieşti a fost reprezentată, în acest weekend, de sportivul Vladimir Grădinariu, la Campionatele Balcanice de Judo pentru cadeţi – „U18”, desfăşurate în Sala Polivalentă din Budva (Muntenegru).

Tânărul judoka pregătit la club de Gheorghe Savu (coordonator), Mihai Trandafirescu şi Doru Munteanu a reuşit o evoluţie bună, în urma căreia s-a întors acasă cu medalia de bronz în cadrul categoriei „60 kg”.

Vladimir Grădinariu a avut următorul parcurs: a trecut în primele două tururi de Emir Karakus (Turcia) şi Aliosa Cvoro (Bosnia), apoi a cedat, în semifinale, la Nikolay Yovchev (Bulgaria), pentru ca, în lupta pentru bronz, să-l învingă pe Mert Gulgonul (Turcia).

La competiţia de la Budva au participat 156 de sportivi din opt ţări: Albania, Bosnia-Herţegovina, Bulgaria, Grecia, Macedonia, Muntenegru, Turcia şi România. Sursa:csmploiesti.ro

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.