Arena ,,Ilie Oană", un loc special pentru Hagi

Publicat in Sport 03 Septembrie 2019 762 ori
Google+ WhatsApp
Arena ,,Ilie Oană", un loc special pentru Hagi

Duminică, 8 septembrie, România va întâlni Malta, la Ploiești, pe Arena ,,Ilie Oană". Este un loc special pentru Ianis Hagi, după cum a dezvăluit internaționalul român, într-un interviu pentru FRF TV. Fotbalistul lui Genk a spus că pe stadionul ploieștean a obținut calificarea la Euro, dar și primele sale trofee cu Viitorul, de aceea ,,Arena Lupilor" rămâne un loc special pentru el.

În cadrul aceluiași interviu, Hagi junior a povestit cum se pregătește mental pentru înfruntarea cu Spania. Pentru fotbalist va fi o premieră să joace pe ,,Arena Națională" deoarece pînă acum nu a mai jucat cu 50.000 de oameni în tribune. Hagi junior a spus că așteaptă cu mare drag înfruntarea cu spaniolii și este călit din punct de vedere emoțional după ce a jucat la Campionatul European. În cantonamentul tricolorilor de la Mogoșoaia a avut loc o acțiune emoționantă. Componenții echipei naționale de nevăzători, care vor participa în această lună la Campionatul European din Italia, au avut parte de o întâlnire cu selecționerul Cosmin Contra, care i-a încurajat și le-a dat sfaturi înaintea turneului final.

Și fostul căpitan al naționalei, Răzvan Raț, 113 meciuri pentru România, le-a făcut o surpriză tricolorilor. Răzvan a venit să-i încurajeze, apoi a luat prânzul cu staff-ul echipei naționale. “Mi-am revăzut foști colegi, i-am îmbrățișat pe cei mai tineri, sper să facem un meci mare cu Spania! Am încredere că staff-ul condus de Cosmin Contra va pregăti o tactică bună și, dacă băieții vor fi uniți și concentrați la maximum, vor putea să facă românii fericiți!”, a spus fostul tricolor.

Ianis Hagi:''Am multe amintiri placute de pe acest stadion. Am castigat primele trofee din cariera mea cu Viitorul, normal si calificarea pe care am obtinut-o cu nationala de tineret. Un stadion pe care am avut rezultate foarte bune si sper sa-mi poarte noroc si de data aceasta si sa castigam meciul cu Malta. In privinta jocului cu Spania, astept cu mare drag acest joc pentru ca va fi ceva unic pentru mine, ceva ce nu am mai trait pina acum. Cu siguranta, jucand acasa si cu stadionul plin, va fi ceva extraordinar si sper sa ne impunem" - a declarat Hagi jr. pentru FRF TV.

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.