Petrolul a prelungit contractele "jucătorilor" financiari

Publicat in Sport 09 August 2019 1247 ori
Google+ WhatsApp
Petrolul a prelungit contractele "jucătorilor" financiari

FC Petrolul a prelungit contractele financiare cu doi sponsori de-ai săi. Este vorba despre complexul rezidențial "Impact", cu construcții în Voluntari, și despre compania "Alexandrion Grup", un mare producător de băuturi alcoolice. Constructorul complexului este la a treia prelungire cu clubul ploieștean fiind al doilea sponsor, ca nivel, după partenerul-finanțator. Contractul s-a dublat din punct de vedere al banilor, iar la acest aspect a contat și faptul că Gabriel Biziniche, directorul companiei, este ploieștean, are ADN de petrolist, fiind băiatul fostului arbitru Gheorghe Biziniche. Al treilea sponsor al Petrolului, cu fabrică la Bucov, spune că relația contractuală s-a mărit cu 50 la sută față de sezonul trecut și poate crește semnificativ când echipa va ajunge în prima ligă. Președintele Stan susține că în perioada următoare și alte firme se vor alătura clubului petrolist.

Gabriel Biziniche:„Despre parteneriatul cu FC Petrolul, trebuie să vă mărturisesc faptul că are o componentă atât subiectivă, cât și una obiectivă. Subiectiv și de suflet pentru mine, ca ploieștean get-beget, și pot să spun că mă mândresc cu un ADN de petrolist, numele meu fiind legat de istoria clubului prin prisma bunicului și tatălui meu, iar obiectiv, în sensul în care proiectul fanion al Grupului Impact, anume Cartierul Greenfield, este din ce în ce mai atractiv pentru ploieșteni și pentru prahoveni, în general. Rămânem alături în acest proiect, la drum lung, și nu pot să spun decât Hai Petrolul!”.

Valentin Popescu:,,Este o mare placere sa continuam alaturi de FC Petrolul! Pentru noi Petrolul este bucuria angajatilor nostrii si noi, la randul nostru, trebuie sa avem grija de starea sufleteasca a angajatilor nostrii. Suma contractului s-a marit cu cincizeci la suta si va creste substantial in momentul in care clubul va ajunge in liga intai, ceea ce ne dorim sa se intrample la finalul acestui sezon!"

Marius Stan:„Compania Impact reprezintă al doilea partener, ca și contribuție financiară, la bugetul clubului și sper ca exemplul dumnealor să fie urmat și de alții, astfel încât să putem avea, la un moment dat, o dispută acerbă pentru fiecare loc de pe tricou sau spațiu publicitar de pe stadion. Salut decizia dânșilor de a continua acest parteneriat, le mulțumesc și îi asigur că ceea ce își doresc se va realiza. Ne dorim ca, împreună, să urcăm trepte importante în performanța sportivă. Vad ca cei de la Alexandrion au scris pe mingii ,,esenta de campion”. Le garantez si lor ca sunt la o echipa care va fi campioana ligii a doua, deocamdata, si dupa aceea avem voie sa visam mai departe." Sursa foto:fcpetrolul.ro

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.