Test decisiv pentru atacantul francez

Publicat in Sport 06 August 2019 1051 ori
Google+ WhatsApp
Test decisiv pentru atacantul francez
Test decisiv pentru atacantul francez

Măine, de la ora 18.00, pe stadionul Petrolului, Flavius Stoican îi va da testul decisiv francezului Guy Gnabouyou. Atacantul central va fi folosit în amicalul cu Metalul Buzău și dacă îl va convinge pe Stoican va rămâne. Așa cum s-a întămplat cu mijlocașul Bogdan Gavrilă. El a fost anunțat de Stoican că va îmbrăca iarăși tricoul galben-albastru, dar trebuie să se pună la punct cu pregătirea fizică. El se antrenează normal și va juca în amicalul cu trupa buzoiană de liga a treia. Vor evolua și cei care nu au jucat în prima rundă.

După o zi liberă, prima a săptămânii, petroliștii au demarat, astăzi, pregătirile pentru duelul cu echipa care a obținut cea mai clară victorie în prima etapă, antrenamentul din acestă după-amiază fiind unul specific, ce s-a desfășurat în intregime la sala de forță. Etapa următoare, Petrolul va înfrunta UTA iar bilete pentru această partidă vor fi puse în vănzare, joi, la arena ,,Ilie Oană".

Marți și miercuri, suporterii au posibilitatea să-și procure abonamente pentru sezonul viitor, urmând ca de joi, 8 august, casa de bilete să fie deschisă exclusiv pentru vânzarea biletelor pentru meciul cu UTA Arad. Procedura de eliberare a abonamentelor va fi reluată din data de 13 august. Casa de bilete va fi deschisă zilnic, între orele 09.00-16.30, inclusiv sâmbătă și duminică, iar luni, în ziua meciului, până la ora 18.00. Prețurile biletelor sunt următoarele:

– Tribuna 0 – 25 lei.

– Tribuna I – 20 lei.

– Tribuna II – 12 lei.

– Peluze – 8 lei.

Prețurile abonamentelor sunt următoarele:

Pentru sezon întreg

– Tribuna 0 – 450 lei.

– Tribuna I – 350 lei.

– Tribuna II – 220 lei (tarif întreg) şi 200 lei (tarif redus pentru pensionari, elevi, studenţi, sector 212).

– Peluze – 150 lei (tarif întreg) şi 120 lei (tarif redus pentru pensionari, elevi, studenţi, sector 100 Peluza I, respectiv sector 300 Peluza II).

* Pentru turul ediţiei de campionat 2019-2020

– Tribuna 0 – 240 lei.

– Tribuna I – 180 lei.

– Tribuna II – 130 lei.

– Peluze – 80 lei.

*abonamentele emise pentru turul campionatului vor fi valabile până la sfârşitul anului calendaristic 2019.

Flavius Stoican:''Mai astept jucatori pentru ca vreau concurenta. Suntem o echipa noua, nu este usor in aceasta perioada scurta, dar nici nu ma plang pentru ca pina la urma asta este meseria noastra, sa incercam sa gasim solutii in perioade foarte scurte. Cred ca usor-usor vom deveni o familie, s-a vazut in primul meci determinare, atitudine, nu ne-am multumit cu putin. Am discutii individuale cu Bratu pentru ca vreau sa fie un baiat asezat, calculat, pentru ca a reusit doar un gol si vreau mult mai mult de la el."

Mario Bratu:''Mister mi-a spus ca voi intra pe parcurs, dar nu m-am gandit ca voi inscrie. A fost ca un bonus si trebuie sa continui tot asa. Imi doresc in primul rand sa promovez cu Petrolul, sa joc pentru echipa mea si mai incolo cine stie, poate un trofeu, un titlu, ar fi un vis implinit!"

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.