Noul conducator vrea un alt antrenor

Publicat in Sport 12 Iunie 2019 1007 ori
Google+ WhatsApp
Noul conducator vrea un alt antrenor
Noul conducator vrea un alt antrenor

Petrolul schimba si antrenorul dupa ce noul presedinte al clubului va fi prezentat, oficial, maine, de la ora 13.00, la stadionul ''Ilie Oană". Gigi Mulțescu este omul cu care ploiestenii au incheiat sezonul. Mulțescu a stat zece meciuri pe banca petrolista timp in care a castigat sapte meciuri, iar alte patru le-a pierdut. Cel poreclit "SMURD" ar fi dorit sa continue la gruparea petrolista insa conducerea isi doreste un alt tehnician. Se vorbeste de nume pretentioase precum Edi Iordănescu, Mircea Rednic, Petre Grigoraș, Flavius Stoican.

Iordănescu, in prezent la Medias, a mai negociat, iarna trecuta, cu partenerul-finantator Mădălin Mihailovici venirea sa la Ploiești. Rednic este dorit in continuare la Dinamo de fanii dinamovisti in timp ce Petre Grigoraș si Flavius Stoican sunt antrenori liberi de contract. Sezonul trecut, Grigoraș a evitat retrogradarea in liga a 3-a cu Farul Constanța, iar Flavius Stoican s-a despartit de CSMS Poli Iasi dupa ce a jucat cu moldovenii in play-out-ul sezonului trecut din prima liga.

Se doreste ca negocierile pentru numirea noului antrenor sa fie incheiate cat mai repede astfel incat noua conducere impreuna cu staff-ul tehnic sa pregateasca viitorul sezon al ligii secunde. Noul presedinte executiv este Marius Stan, fostul conducator al Otelului Galati. In varsta de 58 de ani, Stan revine in fotbal dupa o perioada de absenta de cativa ani de zile. El a mai cochetat, anul trecut, cu Concordia Chiajna si cu UTA Arad. Numirea lui Marius Stan nu este privita cu ''ochi buni'' de o parte a fanilor petrolisti in mediul on-line. Unii dintre ei il acuza ca a falimentat Oțelul si ca face parte din fosta "Cooperativa" a fotbalului romanesc.

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.