S-au stabilit duelurile din semifinala FED Cup

Publicat in Sport 19 Aprilie 2019 630 ori
Google+ WhatsApp
S-au stabilit duelurile din semifinala FED Cup
S-au stabilit duelurile din semifinala FED Cup

Se cunosc duelurile din semifinala FED Cup Romănia-Franta din acest weekend. Întălnirea va avea loc la Rouen si cum era de asteptat numarul 1 in echipa Romaniei este Simona Halep, in timp ce Mihaela Buzarnescu este numarul 2. Franta sebazeaza pe Kristina Mladenovic ca numar 1 si pe Caroline Garcia ca numar 2. Ordinea meciurilor de sambata este urmatoarea:

15.00 Kristina Mladenovic - Simona Halep

Caroline Garcia - Mihaela Buzarnescu

Duminică, 21 aprilie:

Caroline Garcia vs. Simona Halep

Kristina Mladenovic vs. Mihaela Buzărnescu

Garcia/Mladenovic vs. Begu/Niculescu

Simona Halep:''Îmi doresc mult să câștig cele două meciuri, dar am încredere în colegele mele, și ele își doresc același lucru. Va fi un meci dificil cu Mladenovic, în Fed Cup e complet diferit. Mă simt încrezătoare, dar va fi un meci dificil. M-am antrenat bine, din greu, având în vedere că începe sezonul de zgură. Mă simt bine, nu am nicio accidentare, vom vedea ce va fi mâine pe teren”, a spus Simona Halep, la Digi Sport.

Mihaela Buzărnescu:"Sper să ajut echipa și să joc cel mai bun tenis al meu. Voi munci și voi da totul, așa cum fac la fiecare meci. Mă aștept la un meci ciudat împotriva Carolinei Garcia, e o jucătoare agresivă. Va fi interesant, mă voi gândi în această seară la o tactică pe care o voi aplica sâmbătă. Ea are experiență, rezultate bune în trecut, îmi doresc mult să joc bine și să câștig acest meci”, a spus Mihaela Buzărnescu, la Digi Sport.

Romania este prezenta pentru prima data in acest format al competitiei, in semifinale, invingand Cehia la Ostrova. Adversara, Franta, e dubla campioana a acestei competitii(1997, 2003) si finalista in 2004, 2005 si, cel mai recent, in 2016. Va fi al doilea meci pe care Romania il joaca impotriva Frantei, ultimul avand loc in urma cu 43 de ani. In 1976, la Philadelphia, Romania se impunea cu 3-0 la general in fata Frantei. Sursa foto:frt.ro

 

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.