Conacul a gazduit parteneriatul!

Publicat in Sport 07 Martie 2019 1055 ori
Google+ WhatsApp
Conacul a gazduit parteneriatul!

Parteneriat intr-o locatie speciala pentru viitorul fotbalului romanesc. Astazi, la fostul conac al Domniței Ralu din Chițorani-Prahova, s-a oficializat asocierea intre Federația Romănă de Fotbal si Grupul Cris-Tim. Acest parteneriat vizeaza nationala under 21, dar si Cupa Romăniei, contractul fiind valabil pentru urmatorii patru ani. Antrenorul Mirel Rădoi si presedintele Burleanu au spus ca acest parteneriat ajuta fotbalul romanesc dar il si obliga la noi performante. Prin acest parteneriat, Grupul Cris-Tim, companie de familie, face un nou pas în strategia sa de dezvoltare durabilă, prin promovarea și contribuția adusă în dezvoltarea tinerelor generații. În linie cu valorile promovate de companie: grija pentru oameni, responsabilitatea, inovația, tradiția și calitatea.

„Mă bucur că încă o companie românească de prestigiu, un lider de piață, se alătură Federației Române de Fotbal. Cris-Tim, un brand național important, vine alături de tricolorii U21 înainte de cea mai mare provocare din cariera lor de până acum, turneul final din Italia și San Marino, alegând astfel să investească în viitorul fotbalului românesc. De asemenea, la fel de important, noul nostru partener susține Cupa României, o competiție renăscută în urma proiectului FRF de rebranding și promovare. Continuăm, astfel, cu succes strategia comercială care reprezintă un model în asigurarea suportului optim pentru performanța sportivă”, a spus Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal.

,,Vorbim de un parteneriat in care, pe linga increderea pe care ne-o arata acest grup,ne obliga ca aceasta generatie dar si urmatoarele, sa tina pasul cat mai sus si aici ma refer ca la fiecare doi ani dupa ce se vor termina calificarile, echipa nationala de tineret sa aiba mereu cate o calificare. Avem un lucru in comun, asa cum ei sunt lideri de piata asa si noi am terminat pe primul loc in grupa de calficare pe care am avut-o", a declarat Mirel Rădoi, selectionerul under 21 al Romăniei.  

„Acest parteneriat este un prim pas pe care îl facem în lumea sportului, un fenomen la fel de iubit pe orice meridian, precum și pe plan intern. Însă nu ne este străină performanța, fapt pentru care vrem să fim alături de această echipă atât la EURO 2019, cât și la Campionatul European 2021. Promisiunea noastră este să investim în susținerea tinerilor, cei care pot aduce schimbarea, la fel cum Cris -Tim aduce constant noutăți și implementează noi standarde de referință în industria alimentară. Dorim să fim aproape de noul nostru partener, așa cum zilnic suntem aproape de clienții noștri din întreaga Românie”, a declarat Radu Timiș Jr., director comercial Cris-Tim.

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.