Un succes de top pentru MFC

Publicat in Sport 05 Martie 2019 1235 ori
Google+ WhatsApp
Un succes de top pentru MFC
Un succes de top pentru MFC

MFC Ploiesti a intalnit, intr-un meci restant al etapei cu numarul 13 al Ligii A de Minifotbal din Prahova, echipa Systembau Ploiesti. Inceputul saptamanii le-a priit baietilor de la MFC care au trecut cu 6-1 de cei de la Systembau, la capatul unui meci placut pentru publicul spectator prezent la cocheta baza "Kiru Sport".

Meciul a inceput bine pentru echipa pregatita, in acest meci, de Eugen Rudaru, care in minutul 4 a deschis scorul prin Dănuț Iancu. Acesta a fost urmat de Gabriel Năstase, in minutul 13, stabilind astfel si scorul pauzei, 0-2. In primul mitan a fost de remarcat si prestatia portarului Mihai Șerban care prin interventiile sale a tinut poarta intacta.

Repriza a doua a stat sub semnul echilibrului pana in minutul 32 atunci cand acelasi Nastase il invinge pe experimentatul portar al echipei Systembau, Ion Catană, si duce scorul la 3-0. La doar 2 minute distanta, Rudaru recidiveaza pentru MFC Ploiesti, fiind urmat, in minutul 37, de Cristian Arnautu. Peste alte doua minute, Systembau inscrie golul de onoare, iar acelasi Arnautu ofera golul meciului in ultimul minut de joc, ducandu-si echipa in topul campionatului!

Dupa acest meci, MFC Ploiesti urca pe locul 3, cu 32 de puncte, fiind la doar 5 distanta fata de locul secund, ocupat de Petrolul 95, si la 8 puncte fata de liderul Chedra Tax. Pentru MFC Ploiesti urmeaza miercuri, 6 martie, ora 19.50, un joc impotriva celor de la MFC Troia, duel care conteaza pentru etapa cu numarul 16 a Ligii A de Minifotbal din Prahova.

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.