Petrolul a terminat frumos si spectaculos

Publicat in Sport 10 Decembrie 2018 1115 ori
Google+ WhatsApp
Petrolul a terminat frumos si spectaculos

Petrolul a incheiat anul cu a doua cea mai categorica victorie din acest sezon. Prima a fost cu Aerostar, 5-0, urmata, duminica, de un 5-1, cu CS Balotesti. Un succes spectaculos pe teren, dar și în tribune. Robert Grecu a dat ,,centrarea anului'', Laurentiu Marinescu a inscris cu capul, iar Peluza Latina a celebrat Centenarul Marii Uniri printr-o scenografie cu steaguri tricolore, stroboscoape, harta Romaniei in culorile tarii, Regele Ferdinand I Reîntregitorul și Mareșalul Constantin Prezan însoțit de mesajul ,,Trăiască România dodoloață''. Chiar din dreptul ,,latinilor'', Grecu a reusit o rabona, adica o centrare cu dreptul de dupa piciorul stang, pentru Sergiu Arnautu care a punctat, cu capul, de pe linia portii.

Robert Grecu:,,Meciul a fost dificil chiar si cu o echipa din josul clasamentului. Asta si pentru ca toate echipele care vin aici isi dau viata pe teren. Insa este bine ca am incheiat anul cu o victorie clara. La acea executie asa am gandit, asa a fost sa fie. Nu sunt specialist, am mai incercat asa o singura data, la un antrenament.'' Celelalte goluri au fost reusite de Lucian Cazan si Sebi Ghinga in timp ce, pentru oaspeti, a inscris Ghita, in finalul partidei.

Tot printr-un gol cu capul a reusit si Marinescu, omul meciului, sa scuture plasa. A deschis seria golurilor din penalty si a punctat spectaculos trimitand balonul sub bara transversala. Capitanul ,,lupilor'' a spus ca important este ca Petrolul sa fie la finalul campionatului pe un loc promovabil, nu acum:,,Intr-adevar daca reuseam un 6-0 terminam pe locul 2, dar speram sa fim la finalul sezonului pe primul loc. N-am mai marcat cu capul de foarte mult timp, nu asta conteaza, ma bucur foarte mult ca am reusit sa inscriu, am castigat si am facut lumea fericita''.

Fericit era si interimarul Mugurel Cornățeanu cu doua victorii din doua in scurtul sau mandat. Octavian Grigore si Cristi Vlad i-au felicitat, dupa meci, pe Cornățeanu si pe jucatori, pentru succesul cu ilfovenii. Presedintele Vlad a declarat ca exista o lista cu antrenori si se va alege unul dintre ei poate pina la Craciun:,,Este foarte important ca suntem in grafic. Pina la urma obiectivul nu este sa fim la jumatatea campionatului pe primul loc ci la sfarsitul lui. Era un lucru bun sa fim pe locul doi acum si cred ca jocurile cu Snagov si Balotesti ne-au aratat ca aceasta echipa are foarte mult potential.'' Petrolistii ierneaza pe locul 3, pozitie care asigura prezenta la baraj. Ei vor avea o vacanta de trei saptamani iar primul joc oficial va fi pe 23 februarie 2019, la Pandurii Tărgu-Jiu. Sursa foto:sportpictures.eu/fcpetrolul.ro

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.