Petrolul va juca de Ziua Națională!

Publicat in Sport 22 Noiembrie 2018 955 ori
Google+ WhatsApp
Petrolul va juca de Ziua Națională!
Petrolul va juca de Ziua Națională!

Petrolul va juca de Ziua Națională a Romăniei onorănd astfel Centenarul. Pe 1 decembrie, gruparea ploieșteană va juca unul din derbiurile de clasament, cu Sportul Snagov. Este posibil ca meciul să se dispute pe sintetic avănd în vedere că ilfovenii se antrenează de ceva timp pe această suprafață. Federația Romănă de Fotbal a stabilit programul pentru următoarele trei etape, iar Petrolul va juca trei partide la interval de căteva zile. Marți, 27 noiembrie, vor evolua la Academica Clinceni, apoi, de Ziua Națională, la Snagov, și în ultimul meci oficial din acest an, pe ''Ilie Oană'', cu CS Balotești. Antrenorul Tavi Grigore vede un final de an interesant în care Petrolul trebuie să facă puncte, nu spectacol. Fotbaliștii Petrolului spun că fiecare meci trebuie luat în parte și căștigat astfel încăt la final de sezon echipa să fie printre cele promovate. Plămadă a promis că echipa va face și spectacol în timp ce Chindriș spune că atăta timp căt Petrolul căștigă fanii nu ar trebui sa fie nemulțumiți.

Octavian Grigore:,, Este un final de an destul de greu pentru ca vom intalni echipe bune. Trebuia sa jucam odata si odata cu ele, va fi un final interesant. Vad ca se tot insista pe problema asta cu spectacolul. In acest moment Petrolul are nevoie de rezultate, de constanta, si mai cred cu tarie ca un lot format in vara are nevoie de timp sa-si creeze anumite relatii de joc. Asta pentru a oferi spectatorilor un joc placut ochiului dar toate astea trec in planul doi atata timp cat avem nevoie de puncte. Credeti ca Real Madrid sau Barcelona, fara jucatorii de top, ar oferi asa mare spectacol?''

Florin Plămadă:,, Important este sa luam fiecare meci in parte si sa acumulam puncte. Iar in momentul in care se trage linia finala, Petrolul sa fie deasupra, in primele doua locuri si sa revenim in liga intai. Fanii au si ei dorintele lor, dar pentru noi este important sa castigam, sa fim mai prudenti si sa scoatem maxim dupa fiecare meci. O sa vina si spectacolul, le promitem acest lucru, insa usor, usor, pentru ca suntem o echipa noua, filmata in vara".

Marius Chindriș:,,Fiind o echipa cu suporteri este o presiune constanta, dar atata timp cat iti faci treaba si castigi cele trei puncte nu cred ca ar trebui sa ii deranjeze. Important este ca sunt linga echipa, au si ei doleantele lor, dar cel mai important pentru noi este sa ne atingem obiectivul.''

O altă mare doleanță a fanilor este legată de zilele și orele în care se dispută meciurile. Cei de la Peluza 1 ,,Iie Oană'' consideră că la stabilirea datelor de disputare a meciurilor ar trebui să se țină cont și de punctul de vedere al oficialilor cluburilor participante. Fanii mai spun că programarea derbiurilor de tradiție în timpul săptămănii reprezintă o batjocură la adresa celor care susțin aceste echipe.

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.