De ce TREBUIE să încercaţi să vă culcaţi mai devreme

Publicat in Sanatate & Frumusete 27 Iunie 2014 2382 ori
Google+ WhatsApp
De ce TREBUIE să încercaţi să vă culcaţi mai devreme
De ce TREBUIE să încercaţi să vă culcaţi mai devreme

„Încercaţi să vă culcaţi mai devreme şi să vă rezolvaţi problemele legate de somn, dacă aveţi”...

 

 

 

Aceasta consideră experţii în nutriţie, care consideră că „somnul este foarte important nu numai pentru slăbit, ci şi pentru sănătate, în general”. De asemenea, trebuie luate în considerare grăsimile bune şi grăsimile rele - care pot fi asimilate mai ales seara.

 

Important pentru sănătate

 

Cele bune sunt esenţiale pentru funcţionarea organismului şi sprijină procesul de slăbire (spre exemplu, grăsimile pe care le conţin carnea de peşte, avocado, sau nucile şi alunele).  Grăsimile rele trebuie evitate – şi aici „intră” grăsimile care se găsesc în biscuiţi, prăjituri şi produse coapte.

 

Experţii recomandă să mâncaţi trei mese importante şi două sau trei gustări sănătoase în fiecare zi. Astfel vă veţi asigura nivelul optim de nutrienţi şi de energie şi vă veţi ţine foamea sub control. „Stresul are acelaşi impact asupra organismului ca şi zahărul, vă face să poftiţi la alimente nepotrivite, în special la gustări foarte sărate, grase, sau dulciuri. Relaxaţi-vă la masă, mâncaţi încet şi acordaţi meselor prioritatea pe care o merită. Iar seara nu citiţi, nu vă uitaţi la televizor şi nu lucraţi la computer în timp ce mâncaţi!”, mai spun specialiştii. Care subliniază că „a te culca mai devreme este important pentru sănătate”

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.