Mână ieșită din valiza ascunsă în portbagajul unui român descoperită de polițiștii britanici

Publicat in Ştiri Naţionale 02 Iulie 2018 888 ori
Google+ WhatsApp
Mână ieșită din valiza ascunsă în portbagajul unui român descoperită de polițiștii britanici
Mână ieșită din valiza ascunsă în portbagajul unui român descoperită de polițiștii britanici
Un român de 20 de ani, care a vrut să introducă ilegal un vietnamez de 16 ani în Marea Britanie, a fost condamnat la închisoare. Metoda lui neobișnuită și, totodată, riscantă, i-a uimit pe anchetatori.

Andrei I., de 20 de ani, din Buzău, a fost oprit în luna mai la controlul vamal din portul Dover. Polițiștii de frontieră britanici au observat în portbagajul mașinii tânărului saci și cuții, dar și o valiză ”mascată” de acestea. Când au mutat sacii, polițiștii au văzut un braț ce ieșea din valiza respectivă, relatează BBC News.

Ofițerii au descoperit în valiză un vietnamez, în vârstă de 16 ani.

Românul a recunoscut că a încercat să introducă ilegal în țară o persoană și a fost condamnat 18 luni de închisoare.

Adolescentul vietnamez a fost scos din valiză și transportat la spital, viața lui fiind pusă în pericol, potrivit medicilor.

Detectivul Inspector Bill Thornton, de la Poliția Kent, a declarant: „Ar trebui să se înțeleagă că ascunderea cuiva într-o valiză, chiar și pentru o perioadă scurtă de timp, este periculoasă”.

„Băiatul, care era ascuns și printre bagajele mașinii, în timpul călătoriei de peste Canalul Mânecii, a fost norocos că a supraviețuit”, a mai spus ofițerul. 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.