Retragere DRAMATICĂ și nemeritată pentru Usain Bolt: și-a terminat cariera în LACRIMI/VIDEO

Publicat in Ştiri Internaţionale 13 August 2017 957 ori
Google+ WhatsApp
Retragere DRAMATICĂ și nemeritată pentru Usain Bolt: și-a terminat cariera în LACRIMI/VIDEO
Retragere DRAMATICĂ și nemeritată pentru Usain Bolt: și-a terminat cariera în LACRIMI/VIDEO

Deținătorul recordului de viteză, jamaicanul Usain Bolt visa la încă o medalie de aur, în ultima competiție din carieră. Bolt a decis să se retragă din viața sportivă, dar la ultimul Campionat Mondial din carieră mușchii i-au cedat.

Jamaicanul s-a accidentat în timpul finalei de ştafetă 4x100 metri de la Campionatele Mondiale. Proba a fost câştigată, total neaşteptat, de Marea Britanie, după un final pe muchie de cuţit cu marea favorită, Statele Unite.

Primele două schimburi au mers excelent pentru jamaicani, însă SUA a recuperat pe turnantă, înainte de ultima sută. Acolo unde Bolt trebuia să sprinteze spre victorie. Doar că după ce a primit băţul, atletul jamaican a făcut câţiva paşi şi apoi a şchiopătat vizibil, pentru ca apoi să cadă. Cel mai probabil el a suferit o contractură musculară.

Lupta pentru victorie s-a dat între Marea Britanie şi SUA. Reprezentanţii gazdelor competiţiei, cu 37,47, au stabilit cel mai bun rezultat al sezonului, devansând SUA (37,52) şi Japonia (38,08).

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.