La noi tot asa e? Ofiţerul de poliţie îl consolează pe băiatul de 4 ani după un accident de maşină, îmbrăţişându-l

Publicat in Ştiri Internaţionale 18 Februarie 2021 1078 ori
Google+ WhatsApp
La noi tot asa e? Ofiţerul de poliţie îl consolează pe băiatul de 4 ani după un accident de maşină, îmbrăţişându-l
La noi tot asa e? Ofiţerul de poliţie îl consolează pe băiatul de 4 ani după un accident de maşină, îmbrăţişându-l

Povestea care îl are ca protagonist pe un poliţist ecuadorian a făcut rapid înconjurul lumii datorită unui gest cu adevărat uman şi generos în urma unui accident de maşină pe o arteră principală din capitala ţării sud-americane, Quito.

Ramón Salazar, un ofiţer de poliţie în vârstă de 35 de ani, a consolat cu tandreţe un băieţel de patru ani care plângea amar după un accident de maşină. Imaginile au devenit instantaneu virale.

Imagine: Maria Paula Romo / Twitter

„Mi-am dat seama că s-a petrecut un accident şi am văzut o doamnă care avea nevoie de ajutor pentru a ieşi din maşină; m-am întors cu trusa de prim ajutor, dar dintr-o dată am auzit strigătul unui copil care mi-a atras atenţia", a declarat Ramón presei. Când bărbatul a văzut că doamna fusese deja ajutată, poliţistul a sărit instinctiv să vadă ce putea face pentru micul Dilan care plângea; din păcate, micuţul era străin şi nu vorbea spaniola, dar când vine vorba de empatie şi sensibilitate, nu există bariere şi este posibilă o singură limbă: cea a solidarităţii.

"L-am înfăşurat într-o pătură, l-am îmbrăţişat şi am încercat să-l liniştesc. În acel moment, Ramón nu a putut face altceva decât să-l calmeze pe copilul care striga după ajutor. Ramón a scos apoi telefonul şi s-a întrebat ce ar face dacă ar trebui să-şi liniştească propriul fiu.

Pentru Ramón, care are şi el un fiu de 4 ani şi care lucrează în poliţia din Quito de 15 ani, a fost ca şi cum şi-ar fi ajutat propriul copil: „Imediat după accident, l-am ţinut în braţe şi l-am distras cu un videoclip amuzant de pe telefonul meu mobil." Gestul, evident, nu a trecut neobservat, imaginile au circulat rapid pe web şi chiar şeful poliţiei oraşului l-a felicitat oficial pe Ramón pentru gestul său simplu, dar minunat.

Felicitări lui Ramón pentru ajutorul oferit acestui copil într-un moment extrem de delicat!

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.