Sharon Stone a înșelat moartea de trei ori. Fotografii inedite

Publicat in Ştiri Internaţionale 11 August 2020 843 ori
Google+ WhatsApp
Sharon Stone a înșelat moartea de trei ori. Fotografii inedite
Sharon Stone a înșelat moartea de trei ori. Fotografii inedite

Nu a avut deloc o viață ușoară Sharon Stone. A trebuit să înșele moartea de trei ori., i-a reușit.  Dar într-un un top al celor mai ciudate accidente, starul din Basic Instinct ar ocupa un loc fruntaș. Nu o să vă vină să credeți ce a pățit.

Actrița de la Hollywood, în vârstă de 62 de ani, spune că are norocul să fie în viață după trei accidente ciudate și spitalizări. Vedeta care a crescut în Pennsylvania, spune că viața ei a fost „nebună”. A fost lovită de fulger, strangulată de o sârmă de rufe și a suferit inclusiv un atac cerebral. Le-a supraviețuit tuturor acestor accidentări și își etalează cu fermitate vârsta și corpul încă sexy.

Ea a declarat pentru The Sun: „Am avut gâtul tăiat la șaisprezece centimetri din vena jugulară, când aveam 14 ani, cu o sârmă de rufe. Am fost lovită și de fulger și, wow, a fost foarte intens. Apoi m-am gândit: Cum o să mor data viitoare? Probabil că va fi ceva super dramatic și nuanțat”.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.