Modernizarea Cartierului Mitica Apostol intra in linie dreapta. Ce spune viceprimarul Cristi Ganea

Publicat in Politica 18 Septembrie 2018 1041 ori
Google+ WhatsApp
Modernizarea Cartierului Mitica Apostol intra in linie dreapta. Ce spune viceprimarul Cristi Ganea
Modernizarea Cartierului Mitica Apostol intra in linie dreapta. Ce spune viceprimarul Cristi Ganea

In sedinta Consiliului Local Ploiesti de vineri, 14 septembrie, a fost aprobat proiectul de hotarare privind avizarea documentatiei tehnice pentru lucrarile de modernizare a cartierului Mitica Apostol.

Concret, este vorba despre strazile Gaterului, Viilor, Prigoriei, Mierlei, Lastunului, Ferigii, Delfinului, Cetinei, Cerbului, Acvilei, Branduselor, Energiei, Fluturilor, Paltinului, Plutelor, Trestioarei si Violetelor, unde vor fi efectuate lucrari de racordare la reteaua de canalizare si pentru alimentarea cu apa potabila.

Viceprimarul Cristian Ganea, primul edil ploiestean care pare ca va duce la bun sfarsit promisiunea fata de locuitorii acestui cartier, a declarat:

Fapte nu vorbe! A fost motto-ul meu în campania electorală și am încercat să îl aplic permanent. Pot să vă anunț că intrăm în linie dreaptă cu modernizarea cartierelor Buna Vestire, Râfov, Mimiului și, bineînțeles, Mitică Apostol. Consilierii locali vor aproba, în ședința Consiliului Local de vineri, documentațiile de avizare a lucrărilor pentru mai multe străzi din zonele menționate. Conform documentelor aflate în mapele aleșilor locali în cele patru cartiere îmi doresc, în primul rând, îmbunătățirea condițiilor de trai pentru populație. Iar aceasta înseamnă acces la canalizare, la alimentarea cu utilități și prin condițiile excelente ale infrastructurii rutiere! #faptenuvorbe#mimiu#miticaapostol#rafov#bunavestire#ploiestioraseuropean

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.