Primaria Campina, acuzata ca ascunde licitatia pentru gestionarea adapostului de caini

Publicat in Politica 12 Iulie 2018 493 ori
Google+ WhatsApp
Primaria Campina, acuzata ca ascunde licitatia pentru gestionarea adapostului de caini
Primaria Campina, acuzata ca ascunde licitatia pentru gestionarea adapostului de caini

Asociatia Arca lui Norocel, care se ocupa cu ingrijirea animalelor abandonate, aduce acuzatii grave Primariei Campina. Concret, reprezentantii Asociatiei sustin ca licitatia pentru gestionarea adapostului de caini de la Campina este tinuta la secret, asta in conditiile in care municipalitatea a tratat cu nepasare problemele animalelor tinute in adapost.

Iata mesajul postat de "Arca lui Norocel" pe Facebook:

Suntem șocați si scârbiți de modul in care primaria Câmpina abordează situatia delicata a serviciului de gestionare caini comunitari. Am aflat, întâmplator, căutând pe site-ul sicap pentru achiziii publice, ca primaria Câmpina a anunțat inca din data de 6 Iulie 2018 o procedura de licitatie SIMPLIFICATA pentru gestionarea adăpostului public, FARA A ANUNTA PE SITE-ul PROPRIU AL PRIMARIEI NIMIC. Mai mult de atat, timpul de raspuns si de depunere a ofertelor este de DOAR DOUA SAPTAMANI. Vorbim despre un contract cu o valoare de peste 1 milion de lei, cu durata de 5 ani! Vorbim despre un serviciu public intens dezbătut si in atenția MASS media, dar si a Curții de Conturi, prin modul absolut defectuos in care funcționează si a funcționat: prejudiciu adus bugetului local prin plati nedatorate către actualul concesionar, animale moarte de foame si de sete sau de toate bolile, lipsa oricărui tratament veterinar, caini de sex diferit la gramada in tarcuri, necastrați si lasati sa se înmulțească chiar in adapost, caini mutați din alte localități in adapostul din Câmpina, caini uciși pe banda rulantă etc etc etc...
Toate achizițiile sunt afișate pe site-ul primăriei, mai putin aceasta!
Stimați aleși locali, de ce va ascundeți sa publicați anuntul pe site-ul primăriei? Unde este deschiderea la dialog despre care tot vorbeați acum cateva luni? Pentru toate nimicurile gen achiziții catarge, șuruburi si piulițe va gasiti timp sa faceti public informări, dar fix pentru asta nimic. 
Scarba maxima...

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.