Bravo, DNA! Sunteti platiti degeaba! Videanu si Bica au fost ACHITATI

Publicat in Politica 26 Iunie 2018 940 ori
Google+ WhatsApp
Bravo, DNA! Sunteti platiti degeaba! Videanu si Bica au fost ACHITATI
Bravo, DNA! Sunteti platiti degeaba! Videanu si Bica au fost ACHITATI

Fostul ministru al Economiei și greu al vechiului PDL, Adriean Videanu, a fost achitat în dosarul în care a fost judecat alături de fosta șefă DIICOT, Alina Bica.

În ciuda faptului că procurorii DNA au cerut închisoare cu executare, Adriean Videanu a fost achitat atât la fond, cât și la apel.

În ultimul cuvânt, Adriean Videanu a declarat că el nu a întâlnit-o niciodată pe Alina Bica, în afara şedinţelor de guvern în care aceasta participa în calitate de secretar de stat la MJ. El a explicat atunci că acţiunile la purtător pe care le avea la SC Titan Mar SA erau ipotecate la o altă societate, iar el nu ar fi avut niciun beneficiu în ridicarea sechestrului pus de procurori. 

Fosta șefă a DIICOT, Alina Bica, a fost si ea achitată, marți, de instanța supremă. Decizia judecătorilor este definitivă. În același dosar, omul de afaceri Horia Simu a primit 4 ani de închisoare cu executare.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.