STOP ABUZURILOR DIN JUSTITIE – Imagini memorabile de la mega mitingul PSD, care a strans peste 430.000 de oameni in Capitala: “Werner si Codruta sa-si faca bocceluta!

Publicat in Politica 10 Iunie 2018 950 ori
Google+ WhatsApp
STOP ABUZURILOR DIN JUSTITIE – Imagini memorabile de la mega mitingul PSD, care a strans peste 430.000 de oameni in Capitala: “Werner si Codruta sa-si faca bocceluta!
STOP ABUZURILOR DIN JUSTITIE – Imagini memorabile de la mega mitingul PSD, care a strans peste 430.000 de oameni in Capitala: “Werner si Codruta sa-si faca bocceluta!

Mega mitingul PSD impotriva abuzurilor si a Statului Paralel a adunat in Piata Victoriei din Capitala peste 430.000 de protestatari, care au defilat cu steaguri nationale si pancarde, cu mesaje ferme impotriva abuzurilor din justitie si servicii. Cei mai vizati de huiduielile protestatarilor au fost presedintele Romaniei Klaus Iohannis, sefa DNA Laura Kovesi si ex-presedintelui Traian Basescu, creatorul “statului mafiot” cum el insusi l-a numit. Mitingul a fost o uriasa reusita politica a coalitiei majoritare PSD-ALDE. A fost un miting pasnic, la care a participat un numar imens de protestatari (aproape jumatate de milion) performanta remarcabila in conditiile in care nu a fost un protest impotriva Guvernului, ci un miting de aparare al romanilor impotriva abuzurilor comise de institutiile de forta, ajutate din afara de forte straine, care vor sa controleze tara noastra politic si economic.

Timp de doua ore, de la uriasa scena amplasata in fata Palatului Victoria au luat cuvantul secretarul general al PSD Codrin Stefanescu, primarul general al Capitalei Gabriela Firea, ministrul Muncii Lia Olguta Vasilescu, presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu, premierul Viorica Dancila, deputatul PSD Liviu Plesoianu, Mariana Rarinca (victima a abuzurilor DNA si a fostei sefe a ICCJ Livia Stanciu, actual judecator CCR) si presedintele PSD si al Camerei Deputatilor Liviu Dragnea, care a avut discursul de inchidere. Toti vorbitorii au condamnat abuzurile institutiilor de forta si al presedintelui Klaus Iohannis, “protectorul Statului Paralel”.

Imensa adunare a fost poate cel mai impresionata de discursul foarte explicit al Marianei Rarinca (caz celebru in Justitia romana) care a fost tinuta nevinovata 6 luni in arest si apoi condamnata la inchisoare cu suspendare pentru un “santaj” inventat, pe baza unui dosar fabricat de DNA, la plangerea partenerei de nadejde a a procurorilor DNA judecatorea Livia Stanciu, fosta sefa a Inaltei Curti. Mariana Rarinca a multumit de pe scena mitingului jurnalistului Razvan Savaliuc pentru ajutorul mediatic acordat in dovedirea acestui urias abuz. Mesaje elocvente impotriva statului Paralel au avut presedintii celor doua Camere - Calin Popescu Tariceanu si Liviu Dragnea - dar si deputatul Liviu Plesoianu (care a avut s-a adresat inclusiv in limba engleza pentru a transmite astfel un mesaj pe intelesul oficialitarilor straine) si ministrul Lia Olguta Vasilescu.

Dincolo de discursurile urmarite de o tara intreaga, manifestarile protestatarilor au vorbit mai mult decat oricine.

Publicam in continuare o suita de imagini sugestive de la marele miting, care transmit mai mult decat se poate descrie:

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.