Dobre se laudã cu initiative care nu ii apartin!

Publicat in Politica 08 Iunie 2018 897 ori
Google+ WhatsApp
Dobre se laudã cu initiative care nu ii apartin!
Dobre se laudã cu initiative care nu ii apartin!

Joi, 7 iunie, a avut loc conferința anunțată cu atâta patos, în care edilul-șef a prezentat măsurile luate și le-a oferit participanților mape cu documente menite să demonstreze implicarea în această problemă. Mapele conțin câte 47 de foi pe care participanții la conferință le-au primit (că tot vorbim de poluare/protejarea mediului înconjurător).

Primul document din mapă prin care primarul Dobre se laudă că a luat măsuri concrete împotriva poluării este o adresă primită de la președintele Consiliului Județean prin care municipalitatea era invitată la o ședință pe tema calității aerului. Cu alte cuvinte, primul lucru cu care se laudă Dobre este de fapt un demers al Consiliului Județean Prahova.

Al doilea document este o hotărâre de Guvern, privind metodologia de elaborare a planurilor de calitate a aerului (10 file).

Mai departe regăsim un Ordin de Ministru, prin care Ploieștiul este încadrat în regimul de gestionare II privind calitatea aerului (2 file).

Următoarele două file sunt tot un Ordin de Ministru, prin care Ploieștiul este încadrat în regimul de evaluare A a ariilor din zone și aglomerări tot privind calitatea aerului.

Următoarele 28 de file reprezintă Legea 104/2011 privind calitatea aerului înconjurător.

Iar la finalul mapei regăsim un tabel cu măsurile pe care le-a luat primarul Adrian Dobre (patru pagini): patru studii de fezabilitate, două ordine de începere studiu în teren, inițieri de proiecte, protocoale.

Citeste continuarea aici>>

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.