Se cere DEMISIA primarului Ploiestiului, Adrian Dobre! "Este un manager dezastruos. PNL i-a inselat pe ploiesteni"

Publicat in Politica 08 Mai 2018 1144 ori
Google+ WhatsApp
Se cere DEMISIA primarului Ploiestiului, Adrian Dobre! "Este un manager dezastruos. PNL i-a inselat pe ploiesteni"
Se cere DEMISIA primarului Ploiestiului, Adrian Dobre! "Este un manager dezastruos. PNL i-a inselat pe ploiesteni"

Prin intermediul unui comunicat de presa, grupul consilierulir municipali PSD si ALDE critica in termeni duri capacitatea primarului Adrian Dobre de a gestiona problemele orasului si ii solicita acestuia sa renunte la "fotoliul caldut" si sa lase loc unei persoane cu adevarat competente.

Potrivit aliantei PSD-ALDE, ploiestenii au fost pacaliti de PNL, partid care a pus pe liste un candidat incompetent.

Redam textul comunicatului de presa:

 

Consilierii locali ai  PSD  și  ALDE Ploiești sunt uimiți să constate că primarul Adrian Dobre caută un nou Acar Păun pentru a-l face responsabil de criza DDD.

Primarul liberal al Ploieștiului continuă, în stilul care l-a făcut deja celebru, să fugă de responsabilitate. Edilul aruncă vina pe politică, uitând că Grupul PSD-ALDE din Consiliul Local Ploiești a votat toate proiectele propuse de către PNL și de Adrian Dobre, tocmai pentru a nu fi învinovățiți că blocăm municipiul.

Din păcate, cel care-l blochează și-l transformă într-un oraș demn de Evul Mediu este chiar liberalul Adrian Dobre care nu reușește să finalizeze nici măcar un singur proiect din cele pe care le flutura în ochii ploieștenilor în campania electorală.

Spitalul Municipal rămâne o himeră, avem zeci de expertize și studii de fezabilitate nefinalizate, achiziția de autobuze noi este tot la stadiul de vis neîmplinit,  iar montarea relantisoarelor nu are nicio șansă să fie realizată prea curând. Nu trebuie să uităm nici de ratarea depunerii la timp a proiectelor finanțabile prin PNDL și nici de zecile de caiete de sarcini întocmite greșit, care duc la amânarea la nesfârșit a unor licitații importante pentru dezvoltarea Ploieștiului.

Mai mult, Adrian Dobre este părăsit de către oamenii pe care chiar el i-a adus în Primăria Ploiești și spunem doar că în numai doi ani de mandat municipalitatea a schimbat...patru secretari, iar zvonurile spun că PNL nu reușește să mai găsească specialiști dornici să lucreze cu actualul edil.

În doi ani, Adrian Dobre a demonstrat că este un manager dezastruos, iar nepriceperea lui vine probabil din faptul că niciodată nu a condus o firmă pentru a știi ce înseamnă să dai la timp salariile sau ca pe 25 ale lunii să plătești TVA-ul.

Ploieștenii se pot considera înșelați de către PNL și poate că a venit vremea ca liberalii să îl sfătuiască pe Adrian Dobre să renunțe la biroul călduț de la etajul 3 al Palatului Administrativ. Sau poate că edilul își va recunoaște incapacitatea de a administra Ploieștiul și va face un gest bărbătesc demisionând, așa cum ar face-o un politician adevărat!                            

                                                           

Președinte P.S.D. Ploiești,                                        Președinte A.L.D.E. Ploiești,

  Cristian MIHAI GANEA                                                 George PANĂ

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.