Prefectura Prahova despre problema deratizării: “orice hotărâre trebuie luată în interesul cetățeanului și în spiritul legii”

Publicat in Politica 05 Mai 2018 750 ori
Google+ WhatsApp
Prefectura Prahova despre problema deratizării: “orice hotărâre trebuie luată în interesul cetățeanului și în spiritul legii”
Prefectura Prahova despre problema deratizării: “orice hotărâre trebuie luată în interesul cetățeanului și în spiritul legii”

În cadrul ședinței extraordinare a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Prahova desfășurată astăzi, s-a adoptat Hotărârea nr.7 prin care s-a aprobat Planul Județean de Măsuri pentru prevenirea și combaterea vectorilor valabil în perioada mai-octombrie 2018.


Totodată, primarul Municipiului Ploiești, domnul Adrian Dobre, în calitate de invitat la această ședință, a informat comitetul desprea starea potențial generatoare de situații de urgență existentă la nivelul municipiului și a solicitat acordul prefectului pentru declararea stării de alertă pe teritoriul Municipiului Ploiești.


Atât în cadrul ședinței, cât și ulterior, printr-o adresă oficială, președintele comitetului județean pentru Situații de Urgență Prahova, doamna prefect Ioana Mădălina Lupea, a solicitat transmiterea hotărârii Comitetului Local pentru Situații de Urgență a Municipiului Ploiești, care, potrivit articolului 4, alineat 5 din OUG 21/2004 privind Sistemul Național de Management al Situațiilor de Urgență cu modificările și completările uletrioare trebuie să cuprindă următoarele:

a. baza legală,
b.perioada de aplicare,
c. măsurile dispuse,
d. obligațiile cetățenilor și ale operatorilor economici în cee ace privește participarea la activități în folosul comunităților locale.
Atât doamna prefect, cât și ceilalți membrii ai Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Prahova își doresc rezolvarea problemei cu care se confruntă administrația ploieșteană, dar orice hotărâre trebuie luată în interesul cetățeanului și în spiritul legii.

Sursa: comunicat Prefectura Prahova

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.