Mihail Pãun se autodenuntã, dupa episodul "bilețelul": "A fost o diversiune la adresa lui Vlad Cosma, fara voia mea. Imi pare rau!"

Publicat in Politica 20 Aprilie 2018 1603 ori
Google+ WhatsApp
Mihail Pãun se autodenuntã, dupa episodul "bilețelul": "A fost o diversiune la adresa lui Vlad Cosma, fara voia mea. Imi pare rau!"
Mihail Pãun se autodenuntã, dupa episodul "bilețelul": "A fost o diversiune la adresa lui Vlad Cosma, fara voia mea. Imi pare rau!"

In cadrul unui interviu acordat unei publicatii locale, despre raportul de activitate al SGU si proiectele ce vor fi derulate in perioada urmatoare, Mihail Pãun, seful Serviciului Spații Verzi din cadrul SGU Ploiești, a facut marturisiri si despre un episod pe care il caracterizeaza drept "mai putin placut", datand din 2013.

Este vorba despre operatiunea "biletelul", cand Pãun a primit in cutia postala o scrisoare de amenintare nesemnata si care, la vremea respectiva, a aparut in mass-media locala. Atunci, s-a nascut si ideea ca cel care l-ar fi amenintat pe Mihail Paun ar fi fost Vlad Cosma, cel care tocmai  preluase conducerea TSD Ploiesti, cu toate ca nimeni nu si-a asumat aceasta varianta in spatiul public, nici macar "victima" amenintarilor.

Astazi, fiind intrebat daca intre timp s-au lamurit lucrurile, Mihail Paun a oferit un raspuns pe care il putem privi ca pe un autodenunt, in care marturiseste ca totul a fost "o diversiune concepută într-un laborator de creație artistică” si ca ii pare rau ca numele lui Vlad Cosma a aparut in acel context. Iata declaratia lui Mihail Paun:

Da, este un episod de care nu îmi aduc aminte cu plăcere. După ce Vlad Cosma a preluat conducerea TSD Ploiești, probabil pe baza acestui subiect s-a născut un altul, din punctul meu de vedere inventat. Nu știu exact care a fost interesul, însă știu un singur lucru, mie cel puțin, bine nu mi-a făcut. Într-o dimineață, la verificarea cutiei poștale am găsit un bilet anonim fără plic. Au început glumele pe seama mea, că aș fi amenințat de Vlad Cosma, iar atunci am făcut un puseu de tensiune și am leșinat. Am menționat la acel moment ca sunt sigur că biletul nu este de la Vlad Cosma și nu este cazul să scrie presa despre un nimic... Daca mă gândesc bine la una dintre discutii era prezent și dl. Cristinel Toader, fostul șef al Poliției Locale, care poate confirma, dacă dorește, cele spuse de mine. După intervenția unui echipaj de salvare, am luat biletul  cu pricina de pe masă și am plecat acasă. Acum, în zilele de azi, după ce vedem pe la televizor ce se întâmplă, mă pot gândi că a fost și o diversiune “concepută într-un laborator de creație artistică”...orice este posibil...

Intrebat daca a depus o plangere, Pãun a oferit un raspuns ferm:

Nu, în niciun caz. Nu aveam niciun motiv sa fac o plângere. Am considerat că nu este cazul să dau naștere unor discuții în partid, în plus respectul față de dl. Președinte Cosma și familia dânsului, mă împiedica total să fac un astfel de gest. A apărut în presa locală chiar și o declarație de-a mea, cum că ar urma să fac o plângere la poliție la acel moment, declarație care însă nu îmi aparține.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.