Primarul Adrian Dobre, nemulțumit de activitatea ROSAL

Publicat in Politica 06 Aprilie 2018 715 ori
Google+ WhatsApp
Primarul Adrian Dobre, nemulțumit de activitatea ROSAL
Primarul Adrian Dobre, nemulțumit de activitatea ROSAL

După mai multe controale pe străzile din Ploiești, primarul Adrian Dobre a ajuns la concluzia că societatea de salubritate ROSAL nu intervine așa cum trebuie în ceea ce privește măturatul stradal. Conform edilului șef, acesta a solicitat Poliției Locale să verifice modul cum se intervine pe străzi, iar dacă se impune, să amendeze societatea de salubritate.

”Normal că sunt nemulțumit. Dumneavoastră vă place cum arată orașul? Am verificat mai multe străzi din Ploiești și le-am spus clar celor de la RASP să nu văd că apar pe facturi până ce ROSAL nu intervine cum trebuie. Am vorbit cu Poliția Locală pentru a verifica și ei acest lucru și în cazul în care se constată că nu s-a intervenit, să amendeze ROSAL-ul.”, a declarat Adrian Dobre, citat de www.ziarulincomod.ro 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.