Adrian Năstase, dezvăluire uimitoare: Bruxelles, complice în cazul protocoalelor DOCUMENT

Publicat in Politica 03 Aprilie 2018 552 ori
Google+ WhatsApp
Adrian Năstase, dezvăluire uimitoare: Bruxelles, complice în cazul protocoalelor DOCUMENT
Adrian Năstase, dezvăluire uimitoare: Bruxelles, complice în cazul protocoalelor DOCUMENT

Fostul premier Adrian Năstase, marți, în cea mai recentă postare de pe blogul personal, face public un document care arată interesele din România ale fostului președinte al Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, aspect ce ar explica rațiunile protocoalelor semnate între diverse instituții din țara noastră.

În momentul de față, Jose Manuel Barroso, fostul președinte al Comisie Europene lucrează la Banca de investiții Goldman Sachs.

Adrian Năstase precizează că documentul ar putea conține date importante cu privire la complicitatea Bruxelles-ului în cazul „protocoalelor construite în România împotriva adversarilor politici ai lui Băsescu”. 

„Am găsit, in arhiva mea, un material mai vechi in legătură cu interesele lui Jose Manuel Durao Barroso, presedintele Comisiei Europene (actualmente transferat „in interesul serviciului” la Banca de investitii Goldman Sachs) in România. Nu l-am verificat. Cred insă că această notă ar merita o cercetare atentă. Mi se pare că el ar explica ratiunile pentru care „protocoalele” construite in România impotriva adversarilor politici ai lui Băsescu nu puteau să ducă la rezultate fără complicitatea Bruxelles – ului,” a scris Adrian Năstase pe blogul său.

Documentul poate fi consultat AICI. 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.