Ambasadorul Frantei la Bucuresti, intalnire cu presedintele CJ Prahova, Bogdan Toader

Publicat in Politica 09 Martie 2018 778 ori
Google+ WhatsApp
Ambasadorul Frantei la Bucuresti, intalnire cu presedintele CJ Prahova, Bogdan Toader
Ambasadorul Frantei la Bucuresti, intalnire cu presedintele CJ Prahova, Bogdan Toader

Preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Bogdan Toader, a primit vineri, 09 martie, 2018, vizita ambasadorul Franței la București, Excelența Sa Michèle Ramis. Oficialul francez a fost însoţit de către Michel Monsauret - ataşat de cooperare educativă, Coordonator al Alianţelor Franceze din România şi de Christophe Gigaudaut - Consilier de Cooperare şi acţiune culturală, Director al Institutului Francez din România. 


În cadrul vizitei, doamnei Ambasador i-au fost prezentate atât oportunităţile de afaceri ale judeţului, potentialul economic şi investiţional, cât şi cele mai importante proiecte aflate în derulare la nivelul Consiliului Judeţean. În acest context, o atenţie aparte a fost acordată oportunităţilor oferite de parcurile industriale, Prahova fiind primul judeţ din ţară care a dezvoltat un astfel de proiect. De asemenea, preşedintele Bogdan Toader a prezentat principalele obiective turistice şi culturale ale judeţului, evidenţiind, totodată, că Prahova este judeţul Aurului Negru, Turismului Montan şi a Vinurilor Roşii. 


Excelenta Sa, Michèle Ramis şi-a exprimat disponibilitatea de a face cunoscută oferta Prahovei în rândul reprezentanţilor mediului de afaceri din Franţa, arătându-şi intenţia de a facilita cooperarea academică în special în domeniul petrolier şi a energiei verzi. Totodată, ambasadorul Franţei s-a arătat interesat de a intensifica colaborări şi în alte domenii precum agricultură, turism, energie, cultură etc. La întâlnirea de astăzi au mai participat vicepreşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Ludmila Sfârloagă, primarul Municipiului Ploieşti, Adrian Dobre, subprefectul Judeţului Prahova, Emil Drăgănescu şi preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie Prahova, Aurelian Gogulescu.

Image may contain: 2 people, people sitting, child and suit

Image may contain: 4 people, people standing and indoor

Image may contain: 6 people, people sitting, table and indoor

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.