Tony Grebla, fost judecator CCR: 'Dacă nu o revocă pe Kovesi trebuie SUSPENDAT'

Publicat in Politica 05 Martie 2018 839 ori
Google+ WhatsApp
Tony Grebla, fost judecator CCR: 'Dacă nu o revocă pe Kovesi trebuie SUSPENDAT'
Tony Grebla, fost judecator CCR: 'Dacă nu o revocă pe Kovesi trebuie SUSPENDAT'

Preşedintele Klaus Iohannis încasează lovitura serii. După ce a anunţat că cererea de revocare a Laurei Codruţa Kovesi din fruntea DNA nu e de luat în seamă, şeful statului primeşte o mare lovitură. Fostul judecător CCR, Toni Greblă spune că Parlamentul trebuie să-l suspende pe Iohannis.

"Klaus Iohannis trebuie să respecte Constituţia şi să accepte cererea de revocare a Laurei Codruţa Kovesi. Dacă nu respectă Constituţia este foarte grav. Parlamentul trebuie să declanşeze procedura de suspendare pentru că preşedintele nu respectă Constituţia", a spus Greblă în direct la România TV.

Toni Greblă a fost trimis în judecată de DNA în 2015, pentru fapte de corupție, dar a susţinut de fiecare dată că totul i s-a înscenat. DNA l-a acuzat de trafic de influență, din care una în formă continuată și de efectuarea unor operațiuni financiare ca acte de comerț, care erau incompatibile cu funcția sa, cu scopul obținerii de bunuri și foloase necuvenite. Greblă a fost acuzat și de instituirea unui grup infracțional organizat și de fals în declarații, în formă continuată.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.