Avocatul Aurelian Pavelescu ii distruge pe Iohannis si Kovesi: “Iohannis, la umar cu Kovesi, le retrage dreptul de a fi cetateni unor persoane, degradandu-i la statutul de animale!

Publicat in Politica 17 Februarie 2018 Actualizat: 17 Februarie 2018 1258 ori
Google+ WhatsApp
Avocatul Aurelian Pavelescu ii distruge pe Iohannis si Kovesi: “Iohannis, la umar cu Kovesi, le retrage dreptul de a fi cetateni unor persoane, degradandu-i la statutul de animale!
Avocatul Aurelian Pavelescu ii distruge pe Iohannis si Kovesi: “Iohannis, la umar cu Kovesi, le retrage dreptul de a fi cetateni unor persoane, degradandu-i la statutul de animale!

Presedintele Romaniei Klaus Werner Iohannis (foto 1) a comis un atentat la democratie si la statul de drept. Aceasta este acuzatia pe care o lanseaza avocatul Aurelian Pavelescu (foto 2), dupa uluitoarea conferinta de presa sustinuta, joi seara 15 februarie 2018, de Klaus Iohannis, care a anuntat o tara intreaga ca nu il intereseaza abuzurile comise de procurorii DNA.

Intr-o postare pe pagina sa de Facebook, Aurelian Pavelescu sustine ca Iohannis a aratat ca pentru el nu conteaza ca la DNA se falsifica probe, ca oameni nevinovati sunt distrusi sau ca drepturile si libertatile cetatenilor sunt calcate in picioare. Iata toate aceste abuzuri sunt comise de o “organizatie tip Gestapo si KGB”, spune Pavelescu, evident cu trimitere la DNA-ul condus de Laura Kovesi (foto 1).

De asemenea, Aurelian Pavelescu ii transmite lui Iohannis ca inclusiv “penalii” sunt cetateni ai Romaniei si au aceleasi drepturi garantate de Constitutie. Ceea ce inseamna ca Iohannis este si presedintele lor. Nu in ultimul rand, Pavelescu ii acuza pe Iohannis si Kovesi ca le retrag unor persoane dreptul de a fi cetateni, degradandu-i la statutul de animale.

Iata reactia avocatului Aurelian Pavelescu dupa discursul stupefiant al presedintelui Iohannis:

Klaus Iohannis: niste penali vor raul DNA-ului si Zeitei Dreptatii Kovesi!

 

Conferinta de presa a Presedintelui Iohannis a fost un atac la adresa democratiei si statului de drept. Mesajul a fost unul singur: Eu, Iohannis, o sustin pe Kovesi - punct! Nu conteaza ca la DNA se falsifica probe, ca sunt distrusi oameni nevinovati, ca drepturile si liberatile cetatenilor sunt calcate in picioare de o organizatie tip Gestapo si KGBFara niciun argument, Iohannis spune: asa vreau eu! Delir!

 

L-au intrebat jurnalistii: ce inseamna penali? N-a raspuns! Cum si-a exercitat obligatiile constitutionale de mediatori intre institutiile statului si intre institutii si societate? Niciun raspuns! Cum comenteaza inregistrarile si probele iesite in spatiul public? Raspunsul de cosmar: nu le-am vazut, nu ma intereseaza, nici nu e nevoie sa stiu de ele!

 

Ce comentarii sa mai facem? Niciunul!

 

Ceea ce as vrea sa adaug: penalii, si ei, cum or fi - suspecti, inculpati, condamnati -, sunt si ei cetateni ai Romaniei! Chiar si in puscarii stau tot cetateni, care au si ei drepturile lor, garantate de Constitutie! Adica: daca un penal, un condamnat, este torturat, este santajat sa faca lucruri ilegale (falsificare de probe), are drepturile lui, nu inceteaza a fi cetatean! Presedintele Klaus Iohannis este presedintele si acestor penali, condamnati, amarati, cu drepturile lor, care, dupa ce-si ispasesc vreo pedeapsa (in cadrul legal), urmeaza sa se intoarca la familiile lor si sa se reintegreze in societate, iar nu sunt dusi in camere de gazare!

 

Klaus Iohannis, la umar cu Codruta Kovesi, intr-un mecanism arbitrar, le retrage dreptul de a fi cetateni unor persoane, degradandu-i la statutul de animale! Cei pe care ei ii numesc penali - unii dintre ei necondamnati, prin urmare benficiind de prezumtia de nevinovatie -, devin niste animale, care trebuie ucise cu pietre! Acestia devin buni numai daca fac denunturi convenabile stapanilor de sclavi, pentru a-i face si pe altii penali! Tare, nu-i asa?

 

Teribil este ca multi romani aplauda calcarea in picioare a democratiei si comportamentul acesta tipic nazist, prin care unii oameni - indiferent de functiile lor - ii considera pe altii suboameni! Teribil, bestiile se bucura mereu cand vad sange!

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office