BOMBA! Iata filmul care arata de ce presedintele CE condamna Romania cu mesajele #rezist. Juncker este prieten cu George Soros, care finanteaza masiv ONG-urile din Romania

Publicat in Politica 25 Ianuarie 2018 980 ori
Google+ WhatsApp
BOMBA! Iata filmul care arata de ce presedintele CE condamna Romania cu mesajele #rezist. Juncker este prieten cu George Soros, care finanteaza masiv ONG-urile din Romania
BOMBA! Iata filmul care arata de ce presedintele CE condamna Romania cu mesajele #rezist. Juncker este prieten cu George Soros, care finanteaza masiv ONG-urile din Romania

Cum este posibil ca presedintele Comisiei Europene Jean Claude Juncker (ca si comisarul pe Justitie Frans Timmermans, vicepresedintele CE) sa inchida ochiii, ani la rand, la abuzurile infioratoare pe care le comit Directia Nationala Anticoruptie si parchetele, in colaborare cu Serviciul Roman de Informatii, dar in schimb sa infiereze Romania ca vrea sa subordoneze Justitia prin modificarile la Legile Justitiei care vor sa stopeze abuzurile!?!?

Este limpede ca mesajul recent al lui Jean Claude Juncker catre Romania, de urecheala a Statului roman, este unul politicianist, pe care noi nu putem sa il punem pe seama lipsei de informatii, ci pe anumite interese pe care nu le cunoastem. Altfel, nu si-ar permite sefii Comisiei Europene sa emita comunicate prin care sa ordone Parlamentului Romaniei sa renunte la modificarile Legilor Justitiei, desi acestea au avizul Comisiei de la Venetia, au in spate decizii ale Curtii Constitutionale, dar si girul de constitutionalitate al CCR, si, mai mult, implementeaza Directive ale Uniunii Europene obligatorii a fi transpuse de catre toate statele membre, precum cea privind garantarea prezumtiei de nevinovatie.

 

Lumeajustitiei.ro va prezinta o dovada care poate explica pe deplin de ce presedintele Comisiei Europene Jean Claude Juncker gandeste si actioneaza aidoma gruparilor #rezist, care ataca continuu orice tentativa a majoritatii parlamentare din Romania de a curma abuzurilor institutiilor de forta PICCJ-DNA-SRI.

Iata o filmare in care Jean Claude Jucker se imbratiseaza si se pupa cu finantatorul gruparilor #rezist din Romania, George Soros (foto stanga), cel care plateste bani grei ONG-urilor care se opun la noi in tara Legilor Justitiei. Este de notorietate ca cei doi sunt vechi si buni prieteni. 

Acelasi George Soros, care a reusit sa isi vada discipola – Monica Macovei - ministru al Justitiei (cea care a creat sub regimul Traian Basescu legile strambe care au facut posibile colaborarile abuzive dintre parchete si SRI).

 

 

Din filmarea pe care o puteti vizona mai jos, filmare care a avut loc, din informatiile noastre, in aprilie 2017, reiese cat de buni prieteni sunt Juncker si Soros. Asta este singura noastra explicatie a faptului ca sefii Comisiei Europene inchid ochii la abuzurile infioratoare din Romania si dau ordine Parlamentului Romaniei sa renunte la Legile Justitiei, inteventie pe care niciun stat UE nu ar accepta-o si care constituie o imixtiune brutala asupra puteri legislative.

Dum cum veti vedea, reporterul care relateaza intrevederea dintre cei doi vorbeste despre "a friendly kiss" intre Soros si Juncker, "sarutul prietenesc" avand loc la un eveniment neanuntat, tinut cu usile inchise, care a facut imposibila prezenta mai multor jurnalisti la fata locului. De altfel, reporterul precizeaza ca Juncker le-a interzis jurnalistilor prezenti sa ii puna intrebari lui George Soros.

Iata filmarea:

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.