Ce mesaj a transmis Bogdan Toader, presedintele CJ Prahova, de Ziua Unirii Principatelor

Publicat in Politica 24 Ianuarie 2018 533 ori
Google+ WhatsApp
Ce mesaj a transmis Bogdan Toader, presedintele CJ Prahova, de Ziua Unirii Principatelor
Ce mesaj a transmis Bogdan Toader, presedintele CJ Prahova, de Ziua Unirii Principatelor

Si presedintele Consiliului Judetean Prahova, Bogdan Toader, s-a numarat printre politicienii prahoveni care au transmis un mesaj cu ocazia Zilei Unirii Principatelor Romane.

Iata ce a scris Toader, pe Facebook:

24 ianuarie 1859- Unirea Principatelor Române- o zi plină de importanță istorică pentru noi, toți românii.

Este ziua în care visul poporului român s-a realizat- Unirea Țării Românești cu Moldova, sub domnia lui Alexandru Ioan Cuza.

Acestei zile i se adaugă, de astăzi, cel puțin pentru noi, prahovenii, o nouă însemnătate: înfrățirea județului #Prahova cu raioanele Glodeni și Strășeni, din Republica Moldova. Să nu uităm niciodată că "frații în veci vor fi frați"!

Cu ocazia împlinirii a 159 de ani de la Mica Unire, doresc să-mi exprim respectul şi aprecierea pentru toţi cei care au contribuit la înfăptuirea Micii Uniri şi, având în vedere că în anul 2018 sărbătorim Centenarul Marii Uniri, vă îndemn pe toți să fim mai #buni, să fim #solidari în tot ce este esențial pentru destinul țării, să fim deschiși spre #înţelegere, spre toleranţă şi răbdare, atunci când, poate, părerile noastre nu coincid, să fim mai #uniţi !

Unirea Principatelor Romane ne reaminteşte că puternici suntem si RAMÂNEM numai #împreună!

LA MULŢI ANI !

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.