Licitaţie pentru iluminatul festiv de pe Palatul Administrativ din Ploieşti

Publicat in Politica 20 Noiembrie 2017 787 ori
Google+ WhatsApp
Licitaţie pentru iluminatul festiv de pe Palatul Administrativ din Ploieşti
Licitaţie pentru iluminatul festiv de pe Palatul Administrativ din Ploieşti

În vreme ce Primăria Ploieşti se bâlbâie cu pregătirile pentru sărbătorile de iarnă, autorităţile prahovene au lansat o procedură de selecţie pentru iluminatul festiv al Palatului Administrativ, clădire aflată în proprietatea Consiliului Judeţean.

Administratorul public al judeţului Prahova, Fabioara Ionescu, a anunţat astăzi că instituţia a demarat o licitaţie pentru închirierea şi montarea ornamentelor. Valoarea viitorului contract este estimată la aproximativ 60.000 de lei.

Iluminatul festiv pe Palatul Administrativ va fi aprins pe data de 5 decembrie - aceeaşi dată la care, în teorie, ar trebui să fie puse în funcţiune şi instalaţii care se presupune că vor fi montate de Primărie prin oraş - şi se va opri pe 7 ianuarie, a mai anunţat reprezentantul Consiliului Judeţean.

Telegrama.ro

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.