Codrin Ștefănescu, despre urmărirea penală a lui Liviu Dragnea: Statul paralel vrea alt lider la PSD

Publicat in Politica 14 Noiembrie 2017 334 ori
Google+ WhatsApp
Codrin Ștefănescu, despre urmărirea penală a lui Liviu Dragnea: Statul paralel vrea alt lider la PSD
Codrin Ștefănescu, despre urmărirea penală a lui Liviu Dragnea: Statul paralel vrea alt lider la PSD

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a vorbit în emisiunea „La ordinea zilei”, de la Antena 3, despre urmărirea penală a lui Liviu Dragnea. Ştefănescu spune că statul paralel vrea alt lider la PSD.

„Valeriu Zgonea, în momentul în care noi l-am ales pe Liviu Dragnea, era preferatul statului paralel din PSD. Și PSD știa lucrul acesta. S-a și dat la Liviu Dragnea. În momentul în care a primit condamnarea cu doi ani suspendare pentru Referendum, primul care a cerut demisia lui Dragnea a fost Zgonea. Noi am crezut că statul paralel a înțeles mesajul. Pentru că în partidul acesta gigant sunt primari, Consilii Județene, oameni de acolo de la talpa țării și nu merge să le pus așa un lider, nu merge. Cu toate astea, îl vânează pe Dragnea, în disperare”, spune Codrin Ștefănescu.

DNA a dispus efectuarea urmăririi penale pentru Liviu Dragnea, care la data faptelor era președinte al Consiliului Județean Teleorman. Președintele PSD este acuzat de constituire de grup infracțional organizat, două infracțiuni de folosire sau rezentare cu rea-credință de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete, dacă fapta are ca rezultat obținerea pe nedrept de fonduri europene, două infracțiuni de abuz în serviciu cu obținere de foloase pentru sine sau pentru altul.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office