Mihai Tudose, reacție la schimbările RADICALE din justiție anunțate de ministrul Toader

Publicat in Politica 23 August 2017 1027 ori
Google+ WhatsApp
Mihai Tudose, reacție la schimbările RADICALE din justiție anunțate de ministrul Toader
Mihai Tudose, reacție la schimbările RADICALE din justiție anunțate de ministrul Toader

Ministrul Justiției Tudorel a venit miercuri, în ședința de Guvern, cu legile justiției în fața premierului. Premierul Mihai Tudose i-a cerut, miercuri, ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, să comunice bine informaţiile referitoare la proiectul privind modificarea legilor Justiţiei, astfel încât să se înţeleagă faptul că "deocamdată, toată lumea rămâne unde e, pe mandatul care e, numit de cine a fost numit".

„E foarte important cât de bine comunicați, cât de bine înțelege toată lumea. De când le-ați prezentat, la mine a ajuns că până diseară schimbăm tot și numim pe altcineva. Nu, deocamdată, toată lumea rămâne unde e, pe mandatul care e, numit de cine a fost numit, în concluzie, nu?”, a spus Mihai Tudose, la începutul ședinței de Guvern.

În replică, Tudorel Toader a precizat: „În concluzie, cei care au astăzi mandatele le duc la capăt, dacă le duc la capăt și după ce intră legea în vigoare se va aplica noile prevederi”.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.