Cum motivează Dragnea alegerea lui Tudose ca prim-ministru: legenda ofițerului acoperit

Publicat in Politica 26 Iunie 2017 800 ori
Google+ WhatsApp
Cum motivează Dragnea alegerea lui Tudose ca prim-ministru: legenda ofițerului acoperit
Cum motivează Dragnea alegerea lui Tudose ca prim-ministru: legenda ofițerului acoperit

Președintele PSD, Liviu Dragnea, participă la ședința grupurilor reunite ale PSD și le-a explicat parlamentarilor cum de a ajuns Mihai Tudose să fie propunerea de premier.

Surse din PSD ne-au explicat că Liviu Dragnea le-a spus parlamentarilor că s-a lovit de mai multe refuzuri. Primul nume abordat a fost Lia Olguța Vasilescu, care a refuzat pentru că își dorește să continue la Ministerul Muncii.

De asemenea, Carmen Dan a refuzat funcția de premier pentru că nu ”crede că poate gestiona”, le-a spus Dragnea parlamentarilor.

Liviu Dragnea a precizat că și Adrian Țuțuianu a refuzat pe motiv că nu a mai făcut parte din Guvern și nu știe dacă poate gestiona lucrurile. Totodată, Dragnea a spus că Mihai Fifor a ieșit din calcule pentru că mai fusese refuzat o dată de președintele Klaus Iohannis, când fost propus la Ministerul Transporturilor.

Practic, dintre cei abordați doar Mihai Tudose și-a asumat misiunea de a prelua șefia Guvernului.

Liviu Dragnea a fost întrebat de parlamentarii PSD despre acuzațiile la adresa lui Tudose că ar fi ”ofițer acoperit” și le-a spus acestora că după presă ”și eu sunt securist”. Totodată, Dragnea l-a sfătuit pe Tudose să nu se lase îmbrobodit de aceiași oameni care l-au atras pe Sorin Grindeanu.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.