Campina are buget. Ce a declarat viceprimarul Ioan Pitigoi despre prioritatile Primariei

Publicat in Politica 03 Aprilie 2017 475 ori
Google+ WhatsApp
Campina are buget. Ce a declarat viceprimarul Ioan Pitigoi despre prioritatile Primariei
Campina are buget. Ce a declarat viceprimarul Ioan Pitigoi despre prioritatile Primariei

Consiliul Local Câmpina s-a întrunit vineri în ședință extraordinară pentru a adopta bugetul pentru 2017. Un buget aprobat în unanimitate și fără prea multe discuții.

Bugetul local însumează venituri de 78.723.800 lei, iar cheltuielile au fost stabilite la 89.215.800 lei. Pentru investiții s-au alocat aproximativ 12,5 milioane lei, iar pentru lucrările de reparații de pe domeniul public - puțin peste 5,35 milioane lei.

"Bugetul local pe anul 2017 adoptat vinerea trecută de Consiliul local al Municipiului Câmpina este unul orientat către dezvoltarea comunităţii noastre. Împreună cu ceilalţi colegi consilieri şi cu domnul primar am construit bugetul plecând de la premiza că prioritare trebuie să fie atât investiţiile în infrastructură, cât şi cele în creşterea calităţii vieţii urbane a câmpinenilor. De aceea, pe lângă sumele alocate realibilitării Căii Doftanei (2 milioane de lei) şi a Străzii Bobâlna (1 milion de lei), ori semaforizării intersecţiei dintre B-dul Culturii şi Strada Griviţei (959.000 de lei), am prevăzut, printre altele, reabilitarea Parcului de la Soldat şi continuarea lucrărilor de reparaţii capitale de la Căminul Energetic.
Ca viceprimar al municipiului Câmpina, voi face tot ceea depinde de mine pentru ca aceste proiecte să fie realizate in termenele prevazute ,gestionand eficient puşculiţa comunităţii. Consider că principala probă de eficienţă a unei administraţii este să-şi respecte întocmai obligaţiile asumate prin buget, actul prin care sunt gestionaţi banii câmpinenilor.", a declarat viceprimarul municipiului, Ioan Pitigoi.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.