Badea: Domnule Iohannis, dumneavoastră vă jucați cu focul! S-ar putea să iasă și ”cealaltă” lume în stradă

Publicat in Politica 19 Ianuarie 2017 786 ori
Google+ WhatsApp
Badea: Domnule Iohannis, dumneavoastră vă jucați cu focul! S-ar putea să iasă și ”cealaltă” lume în stradă
Badea: Domnule Iohannis, dumneavoastră vă jucați cu focul! S-ar putea să iasă și ”cealaltă” lume în stradă

Realizatorul Antena 3 Mircea Badea a susținut în emisiunea în Gura presei faptul că președintele României a promovat în spațiul public o minciună provocând isterie.

Din această isterie au rezultat și proteste la care au participat mai mulți oameni. Iohannis s-a dus ieri la ședința de Guvern pentru a se opune Legii Grațierii, dar aceasta nu era pe ordinea de zi. Practic, acesta a lăsat să se înțeleagă că Guvernul voia să dea Legea Grațierii peste noapte, ceea ce s-a dovedit ca fiind total fals.

Protestatarii prezenţi în Piaţa Universităţii au scandat „Ciuma roşie, jos PSD”, „Demisia!”, „Colectiv”, „Ruşine!” Mircea Badea susține că dacă se va încerca răsturnarea rezultatelor alegerilor din 11 decembrie este posibil ca să iasă și ”cealaltă” lume în stradă. Acesta a explicat că atunci când a modificat doamna Raluca Prună tot prin ordonanță de urgență Codul Penal, Iohannis nu s-a mai dus Guvern.

”Acum chiar să încerci să răstorni prin proteste de stradă la o lună de la alegeri, rezultatul alegerilor nu vă supărați, îmi e că iese lumea ailaltă în stradă. Hai s-o luăm un pic așa domnul Iohannis, dumneavoastră vă jucați cu focul. Eu acum nu vă ameninț, eu vă spun așa cât se poate de calm și omenește, dumneavoastră vă jucați cu focul, nu realizați ce puteți genera în România.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.