Dan Diaconescu îi cere preşedintelui Iohannis să îl GRAŢIEZE

Publicat in Politica 03 Ianuarie 2017 1336 ori
Google+ WhatsApp
Dan Diaconescu îi cere preşedintelui Iohannis să îl GRAŢIEZE
Dan Diaconescu îi cere preşedintelui Iohannis să îl GRAŢIEZE

Dan Diaconescu urmează să formuleze o cerere de graţiere care va ajunge în această lună la Cotroceni. Potrivit Antena 3, soţia fostului patron OTV afirmă că acesta are probleme grave de sănătate.

 

Radu Popa, prieten al lui Dan Diaconescu şi fost lider PPDD, a declarat într-o intervenţie telefonică la Antena 3 că fostului patron OTV nu i se permită nici să-şi vadă fiica, deşi ar avea acest drept legal.

"Nu există telefon în care soția lui să nu plângă când îl aude când îi povestește în ce condiții stă acolo, dar și că nu își poate vedea fetița. După ce s-a consultat cu el, Emi a decis să facă demersuri privind grațierea soțului ei, îi va scrie președintelui României și va iniția și o petiție publică", a declarat Popa.

Condamnat la cinci ani și șase luni de închisoare, în iunie anul trecut, pentru șantaj, fostul jurnalist se află închis acum la Penitenciarul Rahova unde, spun apropiații lui, trăiește un coșmar printre ceilalți deținuți din cauza condițiilor.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.