Roberta ajunge pentru a doua oara deputat din "mila" Legii

Publicat in Politica 15 Decembrie 2016 Actualizat: 15 Decembrie 2016 944 ori
Google+ WhatsApp
Roberta ajunge pentru a doua oara deputat din "mila" Legii
Roberta ajunge pentru a doua oara deputat din "mila" Legii

Daca voi nu ma vreti, eu va vreau, a spus Roberta Anastase dupa numararea voturilor. La fel ca in 2012, sefa din umbra a PDL-istilor liberalilor prahoveni a prins un loc in Camera Deputatilor prin redistribuirea mandatelor.

 

Castigatoare, dupa Marea Imparteala

Chiar daca oamenii n-au votat-o, Legea ii permite Robertei Anastase sa intre in Parlament pe locurile suplimentare. Asta s-ar traduce printr-un mandat pe care "hoata de pensii" il primeste, practic, din mila legii, in ciuda optiunii clare de vot a electoratului.

Spre deosebire de PSD, care a obtinut un scor istoric la aceste alegeri si care poate justifica redistribuirile de mandate, in cazul PNL lucrurile sunt clare, iar cei care s-au ascuns in spatele locurilor suplimentare sunt politicieni bagati cu forta in Camera Deputatilor si Senat, doar de dragul atingerii numarului de 464 de parlamentari.

In aceste conditii, PNL Prahova incaseaza o a doua lovitura de imagine, asta dupa ce Iulian Dumitrescu, liderul filialei, s-a aratat mandru de faptul ca judetul nostru se afla pe locul al 12-lea (!) dupa rezultatele obtinute de liberali in 11 decembrie. Ii reamintim sefului PNL Prahova ca judetul nostru nu se claseaza pe locul 12 nici dupa numarul populatiei, nici dupa PIB si nici dupa contributia economica la bugetul de stat, ci mult mai sus in top, deci un loc 12 nu poate fi interpretat sub nicio forma drept "mandrie" de partid. Dar la PNL orice e posibil :)

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.