Băsescu, PROVOCARE pentru Alina Gorghiu și Liviu Dragnea

Publicat in Politica 04 Decembrie 2016 818 ori
Google+ WhatsApp
Băsescu, PROVOCARE pentru Alina Gorghiu și Liviu Dragnea
Băsescu, PROVOCARE pentru Alina Gorghiu și Liviu Dragnea

Preşedintele PMP, Traian Băsescu, a adresat, duminică, o invitaţie către liderii PSD şi PNL pentru a participa la o dezbatere televizată pe tema programelor lor de guvernare, afirmând că acest lucru ar ajuta electoralul să "aleagă în cunoştinţă de cauză".

 

"Bună ziua, doamnă Alina Gorghiu, bună ziua, domnule Liviu Dragnea. Am urmărit cu interes prezentarea programelor electorale ale partidelor pe care le conduceţi . Multe din elementele programelor dumneavoastră mi-au părut a fi nerealiste şi destinate a înşela electoratul . De aceea, în scopul sprijinirii electoratului să înţeleagă priorităţile reale ale ţării şi pentru a-i permite să aleagă în cunoştinţă de cauză, vă invit la o dezbatere în trei cu privire la programele electorale ale PSD, PNL şi PMP. Dezbaterea ar putea avea loc Joi, 08 Decembrie, la TVR sau la RO-TV, televiziuni care au lansat deja invitaţii pentru o astfel de dezbatere.", scrie, pe Facebook, Traian Băsescu

Cristi Vasilescu

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.