Locuitorii din Floresti au din nou primar! Tribunalul a hotarat ca Eugen David poate reveni in functie

Publicat in Politica 23 Noiembrie 2016 1194 ori
Google+ WhatsApp
Locuitorii din Floresti au din nou primar! Tribunalul a hotarat ca Eugen David poate reveni in functie
Locuitorii din Floresti au din nou primar! Tribunalul a hotarat ca Eugen David poate reveni in functie

Vesti bune pentru locuitorii din comuna prahoveana Floresti. Eugen David poate reveni la conducerea Primariei, dupa ce Tribunalul Prahova a admis solicitarea primarului de a-și putea exercita funcția.

La scurt timp dupa inceperea anchetei pe numele lui Eugen David, locuitorii din Floresti si-au manifestat, prin intermediul retelelor de socializare, sustinerea fata de primarul pe care il considerau "gospodar" si "muncitor". Oamenii spuneau, atunci, ca Eugen David merita sa ramana primarul comunei pentru ca "si-a facut datoria fata de comunitate si cunoaste problemele comunei mai bine ca oricare alt angajat al Primariei".

Sentința Tribunalului Prahova:

Solutia pe scurt: În baza art. 213, alin. 6 – Codul de procedură penală, admite plîngerea formulată de inculpatul David Eugen Eduard, împotriva Ordonanţei nr. 456/P/2014, din data de 9 noiembrie 2016, a Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova. Modifică obligaţiile stabilite în sarcina inculpatului, după cum urmează: a) înlătură obligaţiile constînd în: - să nu exercite profesia, meseria sau să nu desfăşoare activitatea prin exercitarea căreia a săvîrşit faptele de abuz în serviciu şi complicitate la infracţiunea de spălare de bani; - să nu se apropie de numiţii: Rişco Ion, Neagu Mihai, Cepoi Vasilica, Cepoi Eduard, Iordan Robert Mihai, Sandu Măria Mădălina, Del Tin Marius Cătălin, Lazăr Sorin, Iftime Maria, Barbu Georgeta, Bucur Ruxandra Ioana, Niţu Gheorghe, Tudose Valentina, Ceocea Adriana, Manolache Liliana, Szekely Nicoleta Maria, sau cu orice altă persoană trimisă de aceştia, precum şi să nu ia legătura pe nici o cale cu persoanele menţionate mai sus, inclusiv prin apărătorii aleşi ai acestora; - să comunice periodic, conform programului de supraveghere, informaţii relevante despre mijloacele sale de existenţă; - să nu deţină, să nu folosească şi să nu poarte arme. b) menţine restul obligaţiilor impuse în sarcina inculpatului, de către judecătorul de drepturi şi libertăţi şi de către procuror. Respinge ca neîntemeiată cererea inculpatului de revocare a măsurii preventive a controlului judiciar. În baza art. 275, alin. 3 – C.p.p. cheltuielile judiciare rămîn în sarcina statului. Definitivă. Pronunţată în camera de consiliu, astăzi, 23 noiembrie 2016.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.