INTERVIU/ Catalina Bozianu, candidatul PMP Prahova pentru Camera Deputatilor: "Vreau ca oamenii decenți și muncitori sa-si recapete increderea""

Publicat in Politica 23 Noiembrie 2016 964 ori
Google+ WhatsApp
INTERVIU/ Catalina Bozianu, candidatul PMP Prahova pentru Camera Deputatilor: "Vreau ca oamenii decenți și muncitori sa-si recapete increderea""
INTERVIU/ Catalina Bozianu, candidatul PMP Prahova pentru Camera Deputatilor: "Vreau ca oamenii decenți și muncitori sa-si recapete increderea""

Catalina Bozianu, presedintele PMP Prahova si candidatul partidului la functia de deputat in Parlamentul Romaniei, a vorbit, intr-un interviu acordat ziarului nostru, despre motivul care a determinat-o sa candideze si ce asteptari are de la viitorul Parlament.

 

1.De ce candidati?

Îmi doresc să schimb în bine țara mea, județul și orașul în care trăiesc. Pentru mine o decizie mult mai comodă ar fi fost să stau deoparte. Însă nu pot. Și tocmai din acest motiv vreau să lupt pentru România și pentru noi, oamenii obișnuiți, care muncesc și plătesc impozite apăsătoare în schimbul unor servicii mizerabile. Îmi doresc să ne putem crește copii aici și nu în țări îndepărate, dar pentru asta este nevoie de o luptă serioasă cu sistemul care ține România captivă.

2.Ce v-a determinat sa intrati in politica?

Același lucru care m-a determinat să candidez: sunt o luptătoare înnăscută. Și, din păcate, din momentul în care am intrat în politică și până astăzi, s-au schimbat mult prea puține lucruri în bine. După 26 de ani sistemul care controlează din umbră România nu a fost înfrânt iar acesta este motivul fundamental pentru care românii sunt nemulțumiți de țara lor și caută exilul.

3.Ce obiective sustineti in ceea ce priveste justitia?

Dacă ne dorim o democrație sănătoasă și un stat corect, justiția trebuie să fie independentă. Dar o justiție independentă, astăzi, în România, înseamnă în primul rând protejarea drepturilor individuale, în raport cu forța imensă pe care o pot exercita organele de forță ale statului. Procesele pierdute la CEDO arată că în acest moment echilibrul dreptății în România nu este ceea ce ar trebui să fie.

4.De ce deputat si nu senator?

În toate trebuie să existe măsură și răbdare. Funcția de senator presupune o anumită experiență și reputație politică pe care cineva cum este domnul Gheorghe Udriște, candidatul Partidului Mișcarea Populară Prahova pentru Senat, este cel mai îndreptățit să o revendice. Iar județul Prahova trebuie să se mândrească di moment ce astfel de oameni o vor reprezenta în Senatul României.

5.Ce va doriti sa realizati dupa 4 ani de mandat?

Îmi doresc ca după patru ani de mandat să nu-mi fie rușine să mă uit în ochii prahovenilor care m-au trimis în Parlamentul României. Mai mult decât orice vreau să văd că oamenii decenți și muncitori, care țin țara asta pe picioare, și-au recăpătat încrederea și optimismul că există un prezent și un viitor aici. Dar pentru asta trebuie să luptăm cu toții împotriva sistemului ticăloșit.

6.Ce va reprosati ca si politician?

Întotdeauna există o lungă listă de reproșuri pentru că resursele, inclusive cele de timp, sunt limitate. Ca politician, dar nu numai, trebuie să înveți din greșeli și să mergi mai departe astfel încât munca ta să se reflecte pozitiv în viața cât mai multor români.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.