Ce nu spune Ion Luchian despre retragerea de pe listele pentru Senat dar banuim cu totii..

Publicat in Politica 03 Noiembrie 2016 2286 ori
Google+ WhatsApp
Ce nu spune Ion Luchian despre retragerea de pe listele pentru Senat dar banuim cu totii..
Ce nu spune Ion Luchian despre retragerea de pe listele pentru Senat dar banuim cu totii..

Chiar daca, initial, senatorul PNL Ion Luchian a acceptat sa apara pe listele pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie, ulterior a revenit asupra deciziei si a anuntat ca se retrage din cursa pentru un nou mandat in Senatul Romaniei.

 

Se pare ca motivul ar fi legat de pozitia pe care Luchian a aflat ca o ocupa pe listele PNL Prahova si anume pozitia a 5-a, un loc neeligibil. Senatorul s-a aratat deranjat de faptul ca a aflat acest lucru abia dupa depunerea listelor la Biroul Electoral, cu toate ca in urma discutiior cu liderii partidului, conventia stabilea ca Ion Luchian sa apara pe pozitia a 3-a.

Ce nu spune senatorul Luchian, fie din diplomatie, fie pentru a pastra calmul aparent din interiorul organizatiei judetene, este faptul ca oamenii Robertei Anastase au acaparat pozitiile eligibile atat pentru Senat, cat si pentru Camera Deputatilor, in defavoarea vechilor liberali. Acestia din urma s-au trezit, rand pe rand, inlaturati atat din functiile de conducere din partid, cat si de pe locurile castigatoare la parlamentarele de anul acesta, pentru a le face loc Robertei Anastase, lui Razvan Prisca (fost consilier personal al Robertei), lui George Ionescu (fost PDL-ist, promovat in politica de Roberta Anastase, in 2008), Virgil Guran (care a plecat din PNL si s-a intors probabil in urma unei "intelegeri" cu liderii partidului), Nae Alexandri, aflat in aceeasi situatie ca Virgil Guran, etc.

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.