BOMBA! Gabriel Sandu a inceput sa denunte nume grele din politica prahoveana

Publicat in Politica 03 Octombrie 2016 3731 ori
Google+ WhatsApp
BOMBA! Gabriel Sandu a inceput sa denunte nume grele din politica prahoveana
BOMBA! Gabriel Sandu a inceput sa denunte nume grele din politica prahoveana

Proaspat incarcerat in Penitenciarul Margineni, fostul ministru Gabriel Sandu a inceput sa formuleze denunturi impotriva mai multor politicieni implicati in dosarul Microsoft-spaga pentru PDL.

 

Potrivit unor apropiati ai lui Sandu, prima vizata ar fi Roberta Anastase, despre care Sandu a povestit ca a incasat 400.000 de euro cash, banii fiind folositi pentru sprijinirea campaniei lui Traian Basescu pentru alegerile prezidentiale din 2009.

Denuntul care o mentioneaza pe Anastase a fost depus si la DNA

Gabriel Sandu a dat o declaratie si in fata procurorilor DNA, in care a povestit cu lux de amanunte la cine au ajuns banii proveniti din comisioanele Microsoft. In aceasta declaratie apare numele Robertei Anastase, coordonatoarea campaniei lui Basescu in Prahova, care a incasat cash aproape jumatate de milion de euro.

"Asteptarile liderilor politici ai PDL era sa sprijin campaniile electorale. Astfel, toate cheltuielile si obligatiile cu acest scop au fost ordonate chiar sub presiuni efectuate de conducerea PDL, respectiv Emil Boc, Elena Udrea, Vasile Blaga, Adriean Videanu, Radu Berceanu, Roberta Anastase, Alin Albu, Gh. Stefan etc. Iar asumarea de catre mine a acestor obligatii viza conditionarea pentru mentinerea in functia de ministru al comunicatiilor si societatii informationale (...) In schimb, imi solicitau sa obtin semnaturile necesare aprobarii HG nr. 460/2009, pentru aprobarea achizitiei licentelor Microsoft necesare in perioada 2009-2012, precum si sa obtin bugetarea aferenta derularii contractului".

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.