Volosevici a DEMISIONAT din PNL

Publicat in Politica 20 Septembrie 2016 809 ori
Google+ WhatsApp
Volosevici a DEMISIONAT din PNL
Volosevici a DEMISIONAT din PNL

”Partidul Național Liberal a decis ca nu mai are nevoie de mine, de ideile pe care le am, și de echipa mea, care în vara acestui an a ajutat la câștigarea alegerilor în Ploiești. Avand in vedere aceste aspecte, am decis ca maine sa imi dau demisia din PNL, partid pe care nu am intentionat vreodata sa il prejudiciez chiar dacă de multe ori am avut o alta opinie despre modul în care trebuie asumate funcțiile publice în administrația locală. În aceste condiții, atâta timp cât sunt oameni care cred în mine și care mi-au apreciat activitatea, cred ca le sunt dator sa continui.”, e mesajul pe care senatorul Andrei Volosevici l-a transmis marți seara.

Fost primar al Ploieştiului, senatorul Andrei Volosevici, a fost trimis în judecată de procurorii DNA Ploieşti, acesta fiind acuzat de abuz în serviciu şi două fapte de trafic de influenţă în legătură cu finanţarea echipei FC Petrolul Ploieşti şi atribuirea unui contract de lucrări.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.