Gabriela Anghel: "Pana nu se va aseza tot Ploiestiul in fata Primariei si nu vom cere..."

Publicat in Politica 09 August 2016 1307 ori
Google+ WhatsApp
Gabriela Anghel: "Pana nu se va aseza tot Ploiestiul in fata Primariei si nu vom cere..."
Gabriela Anghel: "Pana nu se va aseza tot Ploiestiul in fata Primariei si nu vom cere..."

Deputatul ploiestean Gabriela Lola Anghel a postat pe Facebook un mesaj prin care atrage atentia asupra neregulilor aparute in facturile Apa Nova. Mai exact, Anghel se refera la taxarea apei de ploaie, lucru nefiresc si catalogat drept "furt pe fata din buzunarele ploiestenilor".

 

Gabriela Anghel nu este prima care reclama abuzurile Apa Nova in privinta facturarii unor servicii in mod abuziv, taxarea apei pluviale fiind un subiect sensibil si indelung dezbatut in presa locala de-a lungul timpului, fara succes insa.

Singurul care poate lamuri situatia si scoate din contracte clauzele abuzive ale unor societati precum Apa Nova, Dalkia sau Electrica este primarul Adrian Dobre. Din pacate, insa, edilul a demonstrat ca nu e capabil sa gestioneze probleme mai simple ale orasului, motiv pentru care au aparut blocaje financiare la mai multe institutii din Ploiesti.

Iata mesajul postat de deputata Anghel pe Facebook despre abuzurile Apa Nova:

"Pana nu se va aseza tot Ploiestiul in fata Primariei si nu vom cere scoaterea taxei pe apa de ploaie din factura, nu cred ca se va modifica ceva! Este furt pe fata din buzunarele ploiestenilor. Nu este vorba de mine si nici de factura de 19 lei, ci este vorba de o factura umflata cu "servicii" pentru care Apa Nova nu are niciun merit! Acest serviciu, ploaia, il ofera natura gratis, nu vine prin conducta, nu este epurata, de ce sa incasaze Apa Nova bani din buzunarul dvs? Un pret de 19 lei pe luna, daca vine la un pensionar cu o pensie de 700 lei inseamna aproape 3% din venitul sau, nu mai vorbesc de familiile care traiesc dintr-un salariu minim si au si copii. Acolo este mult mai dificil! Administratiei locale ii sta in putere sa rezolve aceasta problema si de aceea fac apel la Consiliul Local Ploiesti care are in componenta avocati de succes, sa gaseasca o solutie pentru aceasta problema, ca sa nu mai platim apa de ploaie la straini pe pamantul nostru si la noi acasa!".

apa nova factura lola

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.