ŞANTAJ în politica românească: Un politician e în centrul unui scandal sexual cu amanta

Publicat in Politica 21 Iulie 2016 1697 ori
Google+ WhatsApp
ŞANTAJ în politica românească: Un politician e în centrul unui scandal sexual cu amanta
ŞANTAJ în politica românească: Un politician e în centrul unui scandal sexual cu amanta

Un nou caz de şantaj în politica românească. Un consilier local a fost victima, dar şi protagonistul unui scandal sexual.

Un consilier local dintr-o comună a judeţului Botoşani a fost şantajat de un tânăr care a intrat în posesia unor imagini cu el în timp ce întreţinea relaxii sexuale cu amanta. Consilierul local avusese o aventură cu o femeie din aceeaşi localitate care era, la rândul ei, căsătorită, iar soţul acesteia i-a povestit despre întâmplare unui prieten. Acesta din urmă a făcut rost de numărul consilierului local şi l-a sunat spunându-i să îi dea 5.000 de lei pentru a nu face publice pe internet imaginile compromiţătoare.

Pe fir a intrat şi un alt prieten al şantajistului, Alexandru A., care a început şi el să apeleze consilierul local şi să îi ceară bani. Alesul local s-a dus la Poliţie şi oamenii legii au organizat un flagrant, înscripţionând nouă bancnote de 100 de lei. Întâlnirea între victimă şi persoana care îl şantaja. Tânărul a venit cu un taxi şi a luat bani dându-i în schimb consilierului un CD. La scurt timp, a fost oprit de poliţişti, care au găsit asupra sa banii. Tânărul a fost audiat de politisti, si-a recunoscut fapta şi a spus că a fost instigat de un prieten să o comită, anunţă RTV.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.