A inceput Scoala Politica de Varã a TSD Prahova, la Busteni

Publicat in Politica 15 Iulie 2016 Actualizat: 15 Iulie 2016 1511 ori
Google+ WhatsApp
A inceput Scoala Politica de Varã a TSD Prahova, la Busteni

TSD Prahova organizeaza, in perioada 14-17 iulie, binecunoscuta Scoala de Vara a tinerilor politicieni, sub egida #Generatia2020, la care participa peste 200 de invitati.

 

Editia de anul acesta se desfasoara la Busteni, iar rolul intalnirii este acela de a consolida legatura dintre membrii filialelor TSD Prahova si a dezvolta idei politice in vederea aplicarii lor, pe viitor, la nivelul judetului Prahova.

In acelasi timp, tinerii social-democrati au ocazia sa-i intalneasca pe seniorii partidului, de la care vor invata notiuni de strategie politica.

Printre cei prezenti la Scoala de Vara se numara Andrei Nicolae, presedintele TSD Prahova, Bogdan Toader, presedintele Consiliului Judetean Prahova, Codrin Stefanescu, secretarul general al PSD, fostul ministru al economiei din guvernul Ponta Mihai Tudose, fostul ministru al Educatie, Mihnea Costoiuu, dar si alti politicieni din organizatiile judetene de tineret si seniori.

Stire in curs de actualizare

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.