EA se vrea a fi "prima doamna" a Ploiestiului!

Publicat in Politica 30 Mai 2016 4018 ori
Google+ WhatsApp
EA se vrea a fi "prima doamna" a Ploiestiului!
EA se vrea a fi "prima doamna" a Ploiestiului!

Nici pantofii cu toc si nici geanta rosie de lac n-au impiedicat-o pe tanara Catalina sa renunte la atitudinea de mahala. Cunoscuta pentru relatiile amoroase avute cu diferiti politicieni sau directorasi din judet, iubita lui Adrian Dobre lasa de dorit la capitolul conduita.

Click pentru a mari imaginea 20130805_204031.JPG

Surprinsa la brat cu Adrian Dobre, Catalina a avut o reactie "ieftina" atunci cand a observat camerele de fotografiat. Cei doi se indreptau catre un restaurant din Ploiesti, fiind invitati la o petrecere privata.

In timp ce PDL-istul Adrian Dobre isi vede linistit de pasii pe care-i mai are de parcurs pana la intrarea in local, amanta adopta o atitudine ofensiva, dand nastere unor gesturi total nepotrivite pentru o sotie de politician.

Nu putem sa nu remarcam coloritul acestei "doamne", atat al comportamentului, cat si al vestimentatiei, mult decalat de la codul bunului gust vestimentar.

PS: Geanta rosie de lac este aceeasi pe care fosta amanta Catalina a falfait-o pe brat si la nunta Robertei Anastase, intr-o cu totul alta atmosfera si stil vestimentar.

Click pentru a mari imaginea 20130805_204037.JPG

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.