Candidatul UNPR la Primaria Ploiesti, de vorba cu vanzatorii din Piata Malu Rosu

Publicat in Politica 25 Mai 2016 613 ori
Google+ WhatsApp

Raul Petrescu a stat de vorba cu vanzatorii din piata Malu Rosu din Ploiesti, din dorinta de a afla care sunt nemultumirile acestora si asteptarile de la viitoarea administratie.

 

"Amenajare defectuoasa,chirie mare,facturi umflate la utilități,lipsa de promovare in spațiul public - iată cele mai importante nemulțumiri ale comercianților din piața Malu Rosu, deznădăjduiți de atâtea promisiuni electorale neonorate,neglijați de către un sistem ticalosit, încercându-i un sistem platonic de resemnare. Viitoarea echipa de guvernare locală a UNPR isi va asuma refacerea integrala a tuturor piețelor din Ploiesti prin modernizarea infrastructurii, ajustarea tuturor chiriilor si elaborarea unui plan de marketing coerent dedicat tuturor comercianților!", este mesajul transmis de Raul Petrescu.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.